Dobrý večer,
Stáhl jsem "nový" CureIT z http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=47721 tak i z oficiálních stránek, a pořád my hlásí že je 4 dny starý? je chyba na straně Dr.Web nebo moji?
děkuji za odpověď
edit: při spuštění nově stažené verze sice hlási že je 4 dny stará, ale při skenovaní hlásí že je aktualizovaná 28.6.2010 15:51
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
dobrý večer,
stahoval jsem ji v 20:08, to datum je stejné jak u virové databáze která je napsaná v "O programu", asi to bude nějaké chyba u Dr.Web, zkoušel jsem to na jiném PC a hlási to stejné varování. ještě jsem si všiml že když na to najedu, tak je tam datum 24.6.2010 14:51 ale mám starší verzi lterá má 24.6.2010 19:25. Jde mi o to jestli to nemůže způsobovat nějaká havěť, ale to snad ne.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.