Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

KIS 2010, bezpečné spuštění aplikací, a co složka?

Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Routh
Návštěvník
Návštěvník

KIS 2010, bezpečné spuštění aplikací, a co složka?

#1 Příspěvek od Routh »

Dobrý večer, používám KIS 2010 (9.0.0.736), jsem naprosto spokojen, ale o víkendu jsem u online hry LineAge přecházel na novějšího clienta a složka systém ve hře, pomocí které se připojuji k určitému serveru má problém s KISem.
Pokud mám zaplý KIS, rozbalím složku systém z archivu, automaticky KIS zablokuje určitou knihovnu s podezřením na vir, který tam samozřejmě není.
Vyjímku v KIS lze nastavit pouze na spouštění launcher typu .exe dále také( bat a ještě některé další)
Ale pokud chci hru zapnout, musím kompletně vypnout KIS, na novo rozbalit složku systém, zapnout hru a po té až nahodit KIS.
Za boha jsem nikde v celém programu nenašel možnost, nastavit vyjímku bud na jiný typ souboru (knihovnu dll) nebo vůbec na celou šložku.
Mohl by mi tu někdo poradit, jak tuto ošemetnou situaci vyřešit?
Antivir jse mi moc měnit nechce, jelikož je opravdu super a s ničím mě zatím nezklamal, až nyní.
Děkuji všem za případné rady jak na to. (nastavit vyjímku pro celou složku její podsložky a soubory)

Damned
Návštěvník
Návštěvník

Re: KIS 2010, bezpečné spuštění aplikací, a co složka?

#2 Příspěvek od Damned »

Doporučil bych se obrátit na support LineAge, ať to řeší. A samo na Kasperskyho

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: KIS 2010, bezpečné spuštění aplikací, a co složka?

#3 Příspěvek od Čarls »

Zkuste to přímo zde na české podpoře http://www.kaspersky.cz/pages/kontakty
Vždy se mi věnovali a dobře poradili pokud sem řešil nějaký problém
To jak telefonicky tak i přes E-mail
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA

Odpovědět