Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Dotaz admin
Moderátor: Moderátoři
Dotaz admin
Ahoj, chtěl bych se zeptat o čem je vlastně toto subforum(všehochut), většinou zde lidé řeší problémy s pc jak vostatních sobforech. A když se u objeví něco velmi offtopic, třeba když tak se to zamče. dekuji za odpoved
-
- Vzorný návštěvník
Re: Dotaz admin
Nie som tu dlho, ale ja osobne to vnímam nejako takto:
Toto fórum je primárne určené na bezpečnosť, to jest riešenie problémov bezpečnosti, vírusov, malware, spyware, adware atď. Suubfóra sú riešené práve takto. No a do všehochute môže ísť čokoľvek. Teda napríklad problémy, ktoré sa primárne netýkajú bezpečnosti, ale samozrejme ja a určite aj iní radi pomôžu aj v tomto
Prípadne sa tam môže rozoberať MS v hokeji, MS vo futbale, vtipy, ale aj diskusia o software (pros & cons) atď. Proste keď ťa zaujíma názor iných ľudí na nejakú problematiku, môžeš na to použiť toto 
Témy sa väčšinou zamykajú preto, že je problém vyriešený (teda aby sa tam nehromadil SPAM), alebo je tam diskusia vedúca k warezu (nelegálnemu software), alebo je to niečo s hrami (naozaj na problémy s hrami sú špecifické herné fóra. Takisto v dnešnej dobe má každá hra minimálne 3 fóra), prípadne je to reklama (na inzerciu znovu slúžia iné weby)
Tak neviem, či so mnou budú moderátori súhlasiť
Toto fórum je primárne určené na bezpečnosť, to jest riešenie problémov bezpečnosti, vírusov, malware, spyware, adware atď. Suubfóra sú riešené práve takto. No a do všehochute môže ísť čokoľvek. Teda napríklad problémy, ktoré sa primárne netýkajú bezpečnosti, ale samozrejme ja a určite aj iní radi pomôžu aj v tomto

Témy sa väčšinou zamykajú preto, že je problém vyriešený (teda aby sa tam nehromadil SPAM), alebo je tam diskusia vedúca k warezu (nelegálnemu software), alebo je to niečo s hrami (naozaj na problémy s hrami sú špecifické herné fóra. Takisto v dnešnej dobe má každá hra minimálne 3 fóra), prípadne je to reklama (na inzerciu znovu slúžia iné weby)
Tak neviem, či so mnou budú moderátori súhlasiť

Nech niekomu nenapadne vykať mi : )