Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Čítačka kariet v notebooku
Moderátor: Moderátoři
Čítačka kariet v notebooku
Zdravím Vás, mám problém:Keď korektne odhlásím svoju SD kartu z notebooku a keď ju tam chcem napr.o pár minút dať tak mi vyhodí takuto hlášku v správcovi:Systém Windows nemôže používať toto hardvérové zariadenie, pretože bolo pripravené na „bezpečné odstránenie“, ale zatiaľ nebolo odstránené z počítača. (Kód 47)
Ak chcete problém odstrániť, odpojte zariadenie z počítača a potom ho pripojte znova. Neviem si s tým rady. Poradí mi niekto? Ďakujem.
Ak chcete problém odstrániť, odpojte zariadenie z počítača a potom ho pripojte znova. Neviem si s tým rady. Poradí mi niekto? Ďakujem.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čítačka kariet v notebooku
Zdravim,
skuste ju znova vybrat a pockat. Tento problem vznika, ak ju zapojite kratko po odpojeni.
Alternativne by mohlo pomoct obnovenie zoznamu hardwaru v spravcovi hardware.
skuste ju znova vybrat a pockat. Tento problem vznika, ak ju zapojite kratko po odpojeni.
Alternativne by mohlo pomoct obnovenie zoznamu hardwaru v spravcovi hardware.
Skúšal som aj počkať ale Windows mi ju nenájde, musím reštartovať a potom to nabehne.
Mám Windows XP
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
0K. Problem bude mozno v tom, ze vy bezpecne odstranujete citacku kariet, nie kartu.
Dal som si pozor a par krat som to vyskúšal korektne a bezpečne vypínam alebo odstranujem disk E, pri USB klúčoch nemám žiadny problém, tak som v koncoch,keď resetnem notebook alebo ho spustím nanovo tak nie je problém. Ale ďakujem za ochotu, budem to používať ako to ide.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ako mohli by sme to spravit takto:
(vopred sa ospravedlnujem, nemam tu XP a uz vobec nie ceske, teda hladajte nieco podobne)
Tento pocitac -> Klik pravym mysidlom na E -> Vlastnosti -> Politika (alebo cosi podobne..) -> zaskrtnite moznost
Optimize for quick removal
(optimalizovat pre rychle odobratie, alebo take cosi)
Pojde vam potom stale ta "karta" odobrat?
(vopred sa ospravedlnujem, nemam tu XP a uz vobec nie ceske, teda hladajte nieco podobne)
Tento pocitac -> Klik pravym mysidlom na E -> Vlastnosti -> Politika (alebo cosi podobne..) -> zaskrtnite moznost
Optimize for quick removal
(optimalizovat pre rychle odobratie, alebo take cosi)
Pojde vam potom stale ta "karta" odobrat?
Otvoril som Polieces,tam je zaškrtnute:Enable write caching on the disk,ale to čo Ste mi hovoril nejde zaškrtnuť je to neživé take nezvyraznené. Pardon na Generic-Multi-Card USB Device je to zaškrtnute.
Naposledy upravil(a) jarko dne 03 čer 2010 17:14, celkem upraveno 1 x.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Mozte poslat screen obrazovky tych nastaveni?
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=15&t=14114
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=15&t=14114
Všetko som prešiel až po host it,neviem to na tej stranke najsť.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
0K, a poslite prosim screen, ked tam mate zasunutu kartu, a kliknete na to tlacidlo Bezpecne odebrat alebo ako sa vola vpravo dole pri hodinach (system tray)