1) rozdělil jsem disk na notebooku v programu PartitionMagic 8.0 na dvě části, aby jsem vždy při reinstalu systému nepřišel vždy o všechny data. Jednu jsem zvolil primar, druhou logic. U té primar byla dole poznámka něco o počtu cilindrů a že možná nebude možné z této partition bootovat (nebo tak nějak) což jsem "chytře" ingnoroval.
2) proběhl restart a PartitionMagic provedl co jsem mu nakázal. V té chvíli vymazal všechna data. Počítač byl bez OS
3) chtěl jsem nainstalova WIN XP z CD jak jsem byl zvyklí. Stane se ale toto - z CD se začnou načítat ovladače zařízení a ve chvíli kdy to napíše, že začíná instalace systému tak se objeví modrá obrazovka a píše to, že v počítači není připojen žádný hard-disk a ať zkontroluju zda je připojený

No podělal jsem to určitě při tom rozdělování disku a ten hard-disk je teĎ zřejmě nějak špatně zformátovaný, že ho instalační CD windows XP nenachází. V BIOSu je disk normálně viditelný.
Poradíte mi prosím někdo jak teď postupovat abych do počítače dostal zpátky windows XP???
Předem díky, S.