Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
conflicker/win32+64 vir
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
conflicker/win32+64 vir
Čau všichni mám problém s virem conflicker/win32+64 ,když zapnu PC všechno se načte v pohodě a pak asi po 5 vteřinách mi naběhne červená obrazovka abych zaslal dvě SMS za 39Kč že mi to smaže vir nebo mi to smaže všechna data v PC když to nepošlu.Potřebuju poradit jak odstranit ten vir bez zaslání těch SMS.(Nouzový režim mi nejde).Prosím poraďte Děkuji
Re: conflicker/win32+64 vir
to vím to už jsem četl že si mám stáhnout tento Program RSIT ale to mám dostat do toho nakaženého PC?? dyť to ani nestihnu spustit když během 5 vteřin mi to hodí tu červenou obrazovku a nemůžu nic dělat jen čekat 15 minut než se to vipne
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
ok
pockaj na cervenu obrazovku,-klik-start-klik-spustit vloz alebo napis prikaz
%userprofile%\plocha [enter]
otvori sa ti okno a vsetky ikony na ploche-spust FireFox,,alebo co mas a stiahni RSIT a log vloz sem,ak nepojde pisat.
pockaj na cervenu obrazovku,-klik-start-klik-spustit vloz alebo napis prikaz
%userprofile%\plocha [enter]
otvori sa ti okno a vsetky ikony na ploche-spust FireFox,,alebo co mas a stiahni RSIT a log vloz sem,ak nepojde pisat.
nj ale mě jak se oběví ta červená obrazovka tak tam nemám nic ani start jenom napsano
Váš počítač byl napaden virem conflicker/win32+64 !!!
Násilným ukončením této aplikace nebo vypnutí počítače dojde ke strátě dat na disku.
Pro odstranění tohoto viru postupujte následovně:
Zašlete dvakrát SMS s textrem GURU2 DEAKTIVACE
na číslo 9030999 cena každé SMS je 39Kč Funguje na území ČR a SR
Následovně vám přijde kód který zadáte níže
kód:
Ukončení:14minut 59vteřin
Váš počítač byl napaden virem conflicker/win32+64 !!!
Násilným ukončením této aplikace nebo vypnutí počítače dojde ke strátě dat na disku.
Pro odstranění tohoto viru postupujte následovně:
Zašlete dvakrát SMS s textrem GURU2 DEAKTIVACE
na číslo 9030999 cena každé SMS je 39Kč Funguje na území ČR a SR
Následovně vám přijde kód který zadáte níže
kód:
Ukončení:14minut 59vteřin
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
ak zmacknes CTR+ALT+DEL-vyskoci spravca uloh??
ee spravce uloh nejde ani Alt+F4
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
co za Operacny system mas?? a ak zmacknes CTRL+ALT+DEL co sa udeje??
Windows XP kdyz dam Ctr Alt Delete tak to napise Správce tohoto systému zakázal Správce Úloh
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
mas moznost vypalit CD-??
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
http://rapidshare.com/files/372983820/H ... _v10.4.rar
rozbal, mel by byt iso soubor ve vnitr, vypal ho v neru jako "vypalit z obrazu cd ci tak nejak podobne, Ikona v liste otevrit.
Pak Vlozis boot cd do PC, nechas z nej nabootovat - zvolis miniXP - po nabehnuti plochy Hirens - spustis network - nechas nakonfigurovat net, pak je na plose ikona diskty vedle sebe, tu spustis vyberes browser - opera, -stiahnes
http://download.bleepingcomputer.com/sU ... bootcd.exe
spustis a spravis log postni sem.
rozbal, mel by byt iso soubor ve vnitr, vypal ho v neru jako "vypalit z obrazu cd ci tak nejak podobne, Ikona v liste otevrit.
Pak Vlozis boot cd do PC, nechas z nej nabootovat - zvolis miniXP - po nabehnuti plochy Hirens - spustis network - nechas nakonfigurovat net, pak je na plose ikona diskty vedle sebe, tu spustis vyberes browser - opera, -stiahnes
http://download.bleepingcomputer.com/sU ... bootcd.exe
spustis a spravis log postni sem.
ted nemam zrovna zadne CD volne takze asi az zjtra
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
ok,
este skus restartovat pocitac mackaj F-8 a v menu zvol poslednu znamu konfiguraciu,ak nepojde tak pokracujeme zajtra,,,napis ze co..
este skus restartovat pocitac mackaj F-8 a v menu zvol poslednu znamu konfiguraciu,ak nepojde tak pokracujeme zajtra,,,napis ze co..
F8 jsem skoušel už taky ale nejde nedostanu se tam