Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Kaspersky Internet Security 2010 - urgentni problém
Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Kaspersky Internet Security 2010 - urgentni problém
zdravím, mám platnou licenci na kaspersky internet security 2010 ( pro 10 pc ), a měl jsem problém s jedním programem. Blokoval načtení připojení a pěkně mi zavařil s načítáním ikon. Tento problem se vyřešil správce úloh-->spustil jsem explorer.exe, ale nic nešlo. A tak jse použil bod obnovení. Úspěšně jsem se vrátil, ale KIS mi teď říká že je požkozená "černá listina" ( nejspíš licence ). Když aktualizuji KIS tak stahuje pořád dokola soubor o velikosti 812 B ( nekdy 811 B ) a po tom mi napsal že jsou chybné databáze. No tak jsem přikročil k manuaálu ze zip souborů. Když jsem podle návodů na hlavních stránkách KIS udělla co říkali nic se nezměnilo. Napadlo mně že to můž být tím vrácením, ty databáze tam asi jsou, ale KIS si myslí že jsou z jiného data, nebo já nevím. Kdyby někdo věděl co mám dělat, tak prosím napište. Je to dost důležité !
Re: Kaspersky Internet Security 2010 - urgentni problém
Dobrý den, zkusil by jsem KIS přeinstalovat, v případě problémů kontaktovat tech. podporu na kterou máte u placeného sw nárok http://www.kaspersky.cz/pages/podpora-r55
Až budete KIS přeinstalovávat, tak použijte odinstalátor firmou Kaspersky speciálně vytvořený pro jejich produkty ( link je zde v sekci návody ), dále vyčistěte pc od nepotřebného balastu Ccleaner, z placených sw WinXP Manager - ale trial je plně funkční ( návody také zde na foru ), určitě pročistit registry a defragmentovat registry. Jsou to pouze obecné rady, ale měl by to být základ při potížích 

Ahoj, naprosto stejný problém jsem řešil v Sobotu. Vrátil jsem se k poslednímu bodu obnovení z předešlého dne - důvodem byl jeden ovladač, problém nezpůsoboval KIS 2010. Po následném restartu noteboku do posledního puntíku jak píšeš jsem měl stejný problém.
Dále bych doplnil, že můj OS je Win7, můj veškerý sw je 100% legálně pořízený a v notebooku ani moc programů nainstalováno nemám (jedná se o notebook na práci), navíc se jenalo o čistopis instalaci na novém notebooku, takže nějaký balast nepřichází vůbec v úvahu. Takže jsem zkusil přeinstalaci KIS 2010 bez odinstalace, následně jsem spustil virovou aktualizaci, nicméně problém přetrvával. Spustil jsem manuálně aktualizaci ještě asi 5x a vždy se něco stáhlo a nakonec po tomto se vrátil KIS 2010 ke standarnímu normálnímu stavu, který trvá doposud. Nicméně pokud by někdo tušil, čím je toto způsobeno a případně jak se tomu při případném příštím bodu obnovení vyhnout, tak bych byl vděčný za radu.
Dále bych doplnil, že můj OS je Win7, můj veškerý sw je 100% legálně pořízený a v notebooku ani moc programů nainstalováno nemám (jedná se o notebook na práci), navíc se jenalo o čistopis instalaci na novém notebooku, takže nějaký balast nepřichází vůbec v úvahu. Takže jsem zkusil přeinstalaci KIS 2010 bez odinstalace, následně jsem spustil virovou aktualizaci, nicméně problém přetrvával. Spustil jsem manuálně aktualizaci ještě asi 5x a vždy se něco stáhlo a nakonec po tomto se vrátil KIS 2010 ke standarnímu normálnímu stavu, který trvá doposud. Nicméně pokud by někdo tušil, čím je toto způsobeno a případně jak se tomu při případném příštím bodu obnovení vyhnout, tak bych byl vděčný za radu.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jde o cernou listinu to by problem zpusobovat nemelo.. Black listy jsou vetsinou pouhymi seznamy blokovanyhc obektu, tj. v realu by jeho absence zpusobovala pouze dostupnost neceho co jste v predchozich pripadech mel zakazano.
Co se tyce Kapserskeho. S bodem obnoveni je problem.. vraci hodnoty registru a drivery a dokazu si predstavit co se stane kdyz obnovite novejsimu software stary driver ci mu budou chybet zapisy v registru.
Doporucene reseni je pri takovych padech cely ochranny balik odinstalovat, popr pouzit nejake sluzby ktere to umi lepe (napr. xp manager > v menu "cleaner" > a pak "smart uninstaller")... pote restart.... najeti oken a opetovny instal baliku.
Pred timto vsim pro jistotu zalohovat licencni udaje. V takovem pripade reinstalace si muzete byt jisti ze balik funguje cely a korektne. Po obnove si jisti prilis byt nemuzete.
Co se tyce Kapserskeho. S bodem obnoveni je problem.. vraci hodnoty registru a drivery a dokazu si predstavit co se stane kdyz obnovite novejsimu software stary driver ci mu budou chybet zapisy v registru.
Doporucene reseni je pri takovych padech cely ochranny balik odinstalovat, popr pouzit nejake sluzby ktere to umi lepe (napr. xp manager > v menu "cleaner" > a pak "smart uninstaller")... pote restart.... najeti oken a opetovny instal baliku.
Pred timto vsim pro jistotu zalohovat licencni udaje. V takovem pripade reinstalace si muzete byt jisti ze balik funguje cely a korektne. Po obnove si jisti prilis byt nemuzete.

Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net