Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

sekanie win 7 - drivers

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: sekanie win 7 - drivers

#76 Příspěvek od sudanec »

No poslite to, z coho sudite, ze ten bitrate je, aj to, z coho sudite, ze nie je.

SD moze byt fajn na obcasny scan, jeho lite verzia.. ale BD ma pomerne slusnu detekciu, nepride mi to az take nevyhnutne.
Obrázek

margaretiak
Návštěvník
Návštěvník

#77 Příspěvek od margaretiak »

upravoval som predosly prispevok, takze tam su tie screeny. Tretia sprava o tom,ze netusim z coho ten bitrate je :). No, uz mam full verziu, ale vypol som to, bo mi to hadzalo errory s pamatou, ked som chcel pustit hru (asi som mal zakliknut moznost herny mod) :) .

No, nie kazdy vyrastal s pc a vie ho ovladat :)
Asus N55SF-SX384/procesor: Intel® Core™ i5-2430M (2.4GHz, 3MB)/grafika: NVIDIA® GeForce® GT 555M DDR3 2GB VRAM/systémová pameť: 8GB (2x4GB) DDR3 1333

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od sudanec »

To by mala byt vnutorna komunikacia v ramci systemu, ak sa nemylim. Ony totiz aj aplikacie beziace v systeme vyuzivaju protokol tcp na vymenu dat.

Este ze kazdy s pocitacmi nevyrastal, nemali by sme co robit :)
Obrázek

margaretiak
Návštěvník
Návštěvník

#79 Příspěvek od margaretiak »

Cize, komunikacia v ramci systemu mi moze brat volnu rychlost stahovania dat na nete ?..Bo, ked to bolo aktualne a mal som full traffic, aj ked som nic nerobil a skusil som nieco stiahnut, dl bol max 30kb/s.

Neviem, opakovat dokola pre Vas primitivne veci :) mods maju nejake odmeny za tieto snahy? ..kedze napr Vy mate aj vlastny biznis :)

Este ze existuje piratstvo, inak by nebolo tolko poskodenych systemov ;)
Asus N55SF-SX384/procesor: Intel® Core™ i5-2430M (2.4GHz, 3MB)/grafika: NVIDIA® GeForce® GT 555M DDR3 2GB VRAM/systémová pameť: 8GB (2x4GB) DDR3 1333

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od sudanec »

Ono by vam to stahovanie z internetu nemalo vobec ovplyvnit. Ak ovplyvnilo, ako dlho to asi trvalo?
Dolezite je v takej situacii tiez skontrolovat, ze vam naozaj nic nebezi na pozadi (ze nevidite ikonu v taskbare nic neznamena), a tiez pocitat s tym, ze par sekund tam delay byt moze, kym sa kanal uvolni.
Vo firewalle skuste ked tak niekde pohladat ze komunikacia s vonkajsim svetom.. to by mohlo byt uzitocnejsie.

Ak myslite financne alebo inak hmotne odmeny, tak nie, nic take (teda aspon ja) nedostavame. Obcas ked je nejaka spolocna akcia, tak forum nejakym tym eurom (ci skor ceskou korunou) prispeje.

Ano, keby vymyzli hrozby kybernetickeho sveta.. vela ludi by stratilo pracu :)
Obrázek

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od sudanec »

Inak, ako spravne podotkol kolega PetrTl, je dolezite si uvedomit, ze v tych obrazkoch sa nepozerajte na tie prve stlpce, to je celkom preteceny objem dat niekedy. Dolezite je pozerat sa na tie posledne, kde je aktualna zataz (to je to B/s, teda kolko ich za sekundu tecie). Tam to mate nenulove akurat raz pri tej komunikacii, a aj ta nenulovost je dost nulova, ak teda nepouzivate 32k dialup.
Obrázek

margaretiak
Návštěvník
Návštěvník

#82 Příspěvek od margaretiak »

Trvalo to vzdy niekolko minut (realne to asi nemalo koniec), kym ma to neprestalo bavit a nezacal som robit riadne kroky na upravu ( odpojit sa zo siete-nepomohlo, hned naskocila zas full traffic, reset modemu-najprv pomohlo, posledne pokusy nepomohli, restart notasu-pomoze, posledny pokus - reset povoleni vo firewalle, takze mi teraz furt vyskakuju okna na allow :) ..pomohlo. )

Samozrejme, ze pozeram na aktualny tok dat :)..ehm nechapem tej nenulovatosti,ktora je aj tak dost nulova, ale to nevadi..mam net od tcomu, klasicky 256kb/s cez wifi router

Tak to nemate bohvieco, ked si beriete ksefty sam sebe :) . Skusali ste uz zaspamovat fb reklamami? :) fb marketing je dost popularny momentalne..nemyslim len vytvorenie vasej fan stranky, ale aj klamlivych :)..alebo si len postovat do cudzich skupin/stranok..

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od sudanec »

Ono ak tak teda poslite screeny, kedy je ten traffic vysoky - v tych, co ste poslali, nie je. Ze je nulovity aj napriek nenulovosti som myslel tak, ze ten objem prenasanych dat je pre broadband pripojenie zanedbatelne maly, jediny realny je ten pri firefoxe v poslednom screene, kde by malo stacit ukoncit firefox.

Ta cinnost, na ktoru narazate, tak tu prakticky nerobim.. nie je to reklama na moj produkt, iba som s tym jednej firme trochu pomahal. Anyway, teraz po krize je v informatike tolko zakazok, ze mame co jest.. nastastie :)
Obrázek

margaretiak
Návštěvník
Návštěvník

#84 Příspěvek od margaretiak »

Ked je ten trafficvysoky, nie je tam ziadna zmena :). Teraz som nieco stahoval, preto tam mal firefox tie cisla. Ked som mal ten full traffic, tak som mal vsetko vypnute a v tych screenoch by ste videli vsetko na 0, vratane ff..mozno nejake bity,ktore posielal/prijimal system..takze uplne nic. Proste tie data niekde isli a nikde sa neukazuje kam ;). Keby to bola iba chyba v zobrazeni, tak sa nic nedeje, ale realne mi sla rychlost netu dole o 500% (dl)

imho, reklama nie je nikdy na skodu, obzvlast, ked je zadarmo :)..njn, informatika je dobre zamestnanie :)

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od sudanec »

Takze on sa ten traffic nikde nezobrazil, nic ste nestahovali, len sa vam znizil download?
Ked sa v tej chvili pozriete do statistik routru, tecie nieco?
Obrázek

margaretiak
Návštěvník
Návštěvník

#86 Příspěvek od margaretiak »

V bd firewalle je dalsie okno..to prve..na ktorom je aktivita netu v grafe a tam som videl,ze mi slapal dl,resp incoming okolo 280kb/s..toto je ten vizualny dokaz o trafficu a realny som citil, ked mi nevedelo nacitat ani minutu online serialu za 5-10min, resp ked som skusil nieco stiahnut, slo to max 30kb/s.

Ak mi poviete, co su statistiky routra :)..ak su to tie screeny, co som vam poslal, resp hocijaka aktivita netu, tak bola 0..

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od sudanec »

Pozeram ze pisete modem.. tak modemu. V navode k modemu bude popisane, ako sa k nim dostat - skuste pozriet.
Obrázek

margaretiak
Návštěvník
Návštěvník

#88 Příspěvek od margaretiak »

Ak najdem info k modemu, uspech zapijem vodkou ;).

No, asi som nasiel "skodlivy" program,ktory mi nici ramku..antivirus z bitdefendru, aneb sluzba vsserv.exe .
Konkretne, zde v supporte sa riesia/riesili problemy s narocnostou 50-100% na procesor, ci ram..(nevyznam sa :) )

http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=14764 ..ako vidim, support stoji za jedno velkee H. :)

P. S. ten problem s netom som vyriesil, resp asi odhalil. Pustit download a online serialy robi velku sarapatu v podobe totalneho precpania trafficu.. Ale, nejde ani dl a ani online serialy. Takze otazka stale je, kde zmiznu vsetky tie kb/s :) . Teraz som pockal po dopozerani serialu (chuck-posledny aktualny diel, sakris) a traffic sa dal zas do povodneho "nicnerobenia" :)

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od sudanec »

No. Bitdefender mate kupeny na ako dlho?
Obrázek

margaretiak
Návštěvník
Návštěvník

#90 Příspěvek od margaretiak »

Povedzme, ze som chudobny student a mam ho na dobu neurcitu, kym nezistim,ze je nanic ;) . Kamos mi dal nedavno original serials na nod (z roboty), ale nejak mi to nefungovalo, aj ked je urcite funkcny :S . V noci mi vyhodilo nejaky error na BitD a vypli sa mi autoaktualizacie, plus mam vypisanie,ze som nikdy neurobil update :)..vypnut ich, bolo aj v postupe na opravenie vsserv.exe .

Odpovědět