Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

autochk.exe infikovan

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
vyosek
VIP
VIP

Re: autochk.exe infikovan

#76 Příspěvek od vyosek »

Heh, jste kluci sikovni a ja dekuji kolegovi za vstup a pomoc pri leceni. Jeste prochu poklidime

:arrow: vycistite body obnovy - smazte je dle navodu kolegy riffa http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=47040

:arrow: T-Cleaner http://vyosek.ic.cz/pro_usery/T-Cleaner.exe
  • Stahnete a spustte
  • Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
  • Po pouziti utilitu smazte
  • Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)
:arrow: OTC http://oldtimer.geekstogo.com/OTC.exe
  • Stahnete a spustte
  • Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
  • Program uklidi a restartuje PC
:arrow: A je to :happy:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Dejv
3. Stupeň Varování

#77 Příspěvek od Dejv »

jj dostali jsme ho :lol: , poklidím, tobě také dík vyosku a zase někdy :D

Dejv
3. Stupeň Varování

#78 Příspěvek od Dejv »

Jsem učinil již o něco málo navrchu, ale asi jsi přehlédl, takže tobě hlavně patří dík Naughty za pomoc a čas a už věřím že jsi velkej mazák tohoto fóra :) jen tak dál chlapáci. Budu to tady na foru samozřejmě studovat a možná pouvažuju o radcovství :) Už jsem kukal na podmínky vzniku rádce.

jj, budu pozdravovat :lol:

Dejv
3. Stupeň Varování

#79 Příspěvek od Dejv »

Jo, tam jsem trochu zmatkoval i děkoval :) , chtěl jsem tam přidat ty zálohy, ale jak jsem to zapakoval tak to má 15 MB, teď to uploaduju a brzo ti pošlu odkaz na SZ.

K tomu CF musím zaklepat , že jsem ho použil už mockrát a zatím mi vždy pomohl a nic nezbořil (dokonce fixuji i hijackem) a pokud by zbořil a nemázl zrovna celé Program Files díky bugu, tak bych si asi s obnovou poradil. I nějaké ten jednoduší výmaz přes script jsem odkoukal. Je pravda že stahuju vždy aktuální a z linku co tady doporučujete na fóru, ale zatím jsem žádný s bugem nelapl. Ale to se muže stá i Vám? Když po někom potřebujete log CF? Nebo máte nějaký konkrétní přehled že ten den je CF bez bugu :D , nebo jak to je?

ronyx
Návštěvník
Návštěvník

#80 Příspěvek od ronyx »

Omlouvám se, že se Vám pletu do vlákna, ale při čtení tohoto tématu mne zaujala jedna věc, o které jsem neměl ani tušení a to je vir útočíčí přímo na bios.
Naughty, dovolíš prosím dotaz? Pochopil jsem dobře podle toho, co jsi psal, že pokud dojde k napadení biosu, je to v některých případech neléčitelné a v podstatě to znamená likvidaci pc?
Děkuji za odpověď.

ronyx
Návštěvník
Návštěvník

#81 Příspěvek od ronyx »

Naughty:
Děkuji, pochopil jsem to. Jen jsem měl za to, že i bios jde v případě napadení přehrát. Pokud by tedy došlo k napadení "phantomem", znamená to výměnu minimálně základní desky, jestli to dobře chápu.
Jinak se omlouvám za hodně laické otázky, ale jsem přece jen trochu staršího vydání :P a navíc nejsem pc odborník, ale laik, která tady u vás občas kouká, jestli by mu něco nemohlo pomoci vyřešit nějaký ten problém.

Odpovědět