Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Spadnutí systému

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: Spadnutí systému

#46 Příspěvek od MiliNess »

Tak nám pak dej vědět, jak to dopadlo. Velmi mě to zajímá.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

ALNIfilm
Návštěvník
Návštěvník

#47 Příspěvek od ALNIfilm »

Tak po delší odmlce se hlásím. Z prodejny, odkud komponenty mám, se ozvali s tím, že uznali závadu (tu nikdo nespecifikoval) a že jediná možnost je výměna za jiný procesor. Nabízejí CPU AMD FX 6-Core FX-6300 (Vishera) 3.5GHz 14MB cache 95W socket AM3+, BOX. Původní procesor jsem měl AMD Phenom II X6 1090T. Původní stál 5100kč před třemi lety. Nový nabízený, který je samozřejmě o něco lepší, stojí nyní kolem 3 tis. Dotazuji se, zda i při tříleté záruce mám nárok na plnou výši za produkt při navrácení peněz místo neopravitelného zboží, nebo zda tato náhrada je v současné době adekvátní a dostačující. Chápu, že tři roky na elektroniku je dlouhá doba, ale přeci jen jim nechci kývnout na jejich záležitost kor potom, co mi původně pc vrátili, že je chyba v ovladači. Obchod, kde jsem komponenty koupil se ohrazuje, že jsou pouze překupníci a že servis/dodavatel jim navrácení peněz nenabídl a že mám být vlastně rád, že je ten procesor nový a na patici kterou na desce mám.
Díky za trošku právničini :-D

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#48 Příspěvek od MiliNess »

Už je to tedy stabilní a vadný byl procesor?

ALNIfilm
Návštěvník
Návštěvník

#49 Příspěvek od ALNIfilm »

On mi to volal pouze jako informaci. Počítač doma ještě nemám. Sám neví, v čem je chyba, že mu zavolali pouze toto. Vlastně žádnou jinou možnost nenabídli. Navíc není jistý, že tím bude chyba vyřešena

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#50 Příspěvek od MiliNess »

Já bych spíš typnul tu základní desku. No uvidíš, co vymyslí.

ALNIfilm
Návštěvník
Návštěvník

#51 Příspěvek od ALNIfilm »

Tady jde o to, že mi místo toho procesoru dává jinej, kterej stojí 2900kč. Původní stál 5100kč. Ale je tam tenrozdíl tří let, tak nevím, zda mi nemají vrátit peníze, když nesouhlasím s výměnou

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#52 Příspěvek od MiliNess »

V tomhle se naprosto nevyznám. To bude chtít fakt nějakého právníka nebo prostudovat obchodní zákoník.

Odpovědět