Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Extrémně zpomalený počítač.
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Re: Extrémně zpomalený počítač.
Při instalaci nového driveru zase modrá smrt...
-
- Návštěvník
Zkusím to.. díky.
-
- Návštěvník
Nainstaloval jsem nový OS na druhej disk a ten první jsem formátoval, abych se zbavil všeho co tam bylo.. Vše běželo tak jak má, ale teď mi začalo všechno padat.. Prohlížeč, hry, prostě všechno.. Ne hned samozřejmě ale do hodiny určitě.. Google Chrome ale padá skoro pořád.. už jenom při psaní tohohle textu spadl 3x..
-
- Návštěvník
A na ty HW testy je nějakej program..?
-
- Návštěvník
Když jsem šel do procesů ve správci úloh, našel jsem asi 5x svchost.exe z toho jeden využívá 75000Kb paměti a další ani ne 2000kb.. Je to normální?