ComboFix je pryč a nic špatného tam nevidím.
Stav PC je tedy jaký ?

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontroludivné zásuvné moduly
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Re: Prosím o kontroludivné zásuvné moduly
zmizelo mi například volání přes Facebook.Děti to dost využívají a když jsem to chtěl znovu naistalovat,tak to hlásí chybu.Instalace nejde!!A měl jsem jí tam a šlo to normálně.Jinak ten Combo fix jsem odstranil tak,že jsem ho znovu stáhl a poté odinstaloval,jinak to také nešlo,psalo to,že klíče byly uloženy doi registru....Ale teď už je to O.K ,až na to volání z FB
Vše včetně toho šmejda který se k tomu Facebook Video Calling přiinstaluje smazal ComboFix.
Je tu tedy možnost vrátit se k bodu obnovy 4.12. 2012 který ComboFix před každým mazáním vytváří.
Facebook Video Calling by měl zase fungovat, ale vrátí se s ním i ten nepořádek.
Je to tedy na Tobě.
Je tu tedy možnost vrátit se k bodu obnovy 4.12. 2012 který ComboFix před každým mazáním vytváří.
Facebook Video Calling by měl zase fungovat, ale vrátí se s ním i ten nepořádek.
Je to tedy na Tobě.
-
- Návštěvník
Tak to radši nechám,to by veškerá Vaše práce byla k ničemu.Moc děkuji a hezký večer...