Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BOOTMGR
Moderátoři: Rudy, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: BOOTMGR
OK, ono je ale dulezity jaky system tam byl predtim - at neopravujem instalacnim CD W7 Xpeckovy system a naopak
-
- Návštěvník
tak se 7 to naběhlo a ted dáváme opravit
když to nepomůže dám asi formátovat ne?
když to nepomůže dám asi formátovat ne?
-
- Návštěvník
ale je to hrozně pomalý
Jak nabehlo do W7, primo do systemu nebo z CD
Ona oprava bude na dyl a nevim jestli automaticka oprava pomuze, pokud ne, tak ji pak udelame rucne pomoci prikazu...

Ona oprava bude na dyl a nevim jestli automaticka oprava pomuze, pokud ne, tak ji pak udelame rucne pomoci prikazu...
-
- Návštěvník
dala jsem F11, naběhla z CD a pak naběhlo "libovolnou klávesou stiskněte.. bla bla", dala jsem a naběhly win7 a ted čekáme teda na opravu
v prácí jsem do 4, to to klidně může opravovat, pak to vypnu, beru CD domů a tak od pěti odpoledne můžem zkusit tu druhou možnnost.. jestli tu tedy budeš, já tu budu na tebe čekat klidně do večera ,-)
v prácí jsem do 4, to to klidně může opravovat, pak to vypnu, beru CD domů a tak od pěti odpoledne můžem zkusit tu druhou možnnost.. jestli tu tedy budeš, já tu budu na tebe čekat klidně do večera ,-)
Super, ja jsem v praci do 19 a to budu online
Takze chybka byla asi ze se nedalo to spusteni z CD

Takze chybka byla asi ze se nedalo to spusteni z CD

-
- Návštěvník
já mám stejně nějakej ale vtíravej pocit, že jsem zkoušela dávat všelijaké varianty.. jen že jsem dávala xp a vistu a ted tam je win7
Fajn, tak uvidime jak to dopadne...
Ono to mozna padalo, jelikoz je potreba davat spravne CD - zalezi co tam byl za system
Ono to mozna padalo, jelikoz je potreba davat spravne CD - zalezi co tam byl za system
-
- Návštěvník
a já myslela, že přeformátovat můžu cokoliv ,-)
jinak stále to hledá chyby a pracuje..
jinak stále to hledá chyby a pracuje..
no to muzete ale byl disk naformatovan? a ono je treba pokud se dela novy system jeste trochu jiny format - musi se odstranit i diskovy oddil...
No pockame a nechame jej pokracovat a pockame jak se podari opravit
No pockame a nechame jej pokracovat a pockame jak se podari opravit
-
- Návštěvník
téda, ale že to trvá 

Mám obavy, aby nebyl vadný pevný disk.
Také opravovat instalaci Windows Vista z instalačního DVD Windows 7 asi není nejlepší.
Ty systémy jsou si sice podobné, né však zaměnitelné. No uvidíme, co z toho NTB nakonec vyleze.
Jestli se to do 30 minut nevzpamatuje, restartuj to, spusť znovu tu instalačku Windows 7, na úvodní obrazovce spusť
Opravit tento počítač, přeskoč Automatickou opravu, dostaneš se na tyto nástroje, spusť příkazový řádek a napiš tam příkaz
chkdsk /r
Také opravovat instalaci Windows Vista z instalačního DVD Windows 7 asi není nejlepší.
Ty systémy jsou si sice podobné, né však zaměnitelné. No uvidíme, co z toho NTB nakonec vyleze.
Jestli se to do 30 minut nevzpamatuje, restartuj to, spusť znovu tu instalačku Windows 7, na úvodní obrazovce spusť
Opravit tento počítač, přeskoč Automatickou opravu, dostaneš se na tyto nástroje, spusť příkazový řádek a napiš tam příkaz
chkdsk /r
Naposledy upravil(a) MiliNess dne 11 říj 2012 12:21, celkem upraveno 1 x.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
-
- Návštěvník
ale já neříkám že tam byly visty, nevim co tam bylo a kamarádka je střevo a taky neví..
-
- Návštěvník
ale doted to hledalo chyby, ted už jsme pokročili dále a chyby to opravuje.. to prý může trvat přes hodinu (píšou to tu), takže zde to bude na dýl než hodinu
snad vadný disk nebude, když to pracuje ne?
snad vadný disk nebude, když to pracuje ne?
OK, tak uvidíme. Na ten disk se podíváme potom. Vadné diskové plotny být můžou.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde