Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Otestujte na www.virustotal.com C:\WINDOWS\System32\DNSAPI.dll
C:\WINDOWS\System32\gdiplus.dll
Na log se ještě pořádně podívám zítra
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
File has already been analysed:
MD5: 5d3fde8fb2801a2041d1b965372c4928
First received: 2009.03.30 16:04:49 UTC
Date: 2010.02.11 06:48:51 UTC [>6D]
Results: 0/41
Permalink: analisis/4ccdc67160606acdc67b50d93f760e7c689fd3f33375dd259f35c76451acb7a8-1265870931
File has already been analysed:
MD5: d0aaae16ba162dd89d646887f1539855
First received: 2009.02.15 19:44:54 UTC
Date: 2010.02.14 03:46:33 UTC [>3D]
Results: 0/41
Permalink: analisis/d84e7eb505adee8ea660f48c89705977f5eb33b7299d0bd981624e3ece320223-1266119193
testoval jste ty Vaše soubory? Když se Vás na virustotalu zeptají, dejte je otestovat znovu
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Stáhněte http://rootrepeal.googlepages.com/RootRepeal.zip
-Stáhněte,rozbalte a spusťte
-vyberte záložku drivers, pak Files, klikněte na Scan,
-proběhne sken, po něm klikněte na Save Report , tím se uloží log, který zkopírujete sem
no chcel som to dať skenovať dal som drivers scan potom files a tam to zamrzlo a windows mi vyhodil modrú obrazovku a chybu a ked som ho reštartoval a pustil tak mi napísal nejakú chybu súboru schvost.exe či tak nejako...
File cdrom.sys received on 2010.02.18 17:32:30 (UTC)
Current status: Loading ... queued waiting scanning finished NOT FOUND STOPPED
Result: 20/41 (48.79%)
Loading server information...
Your file is queued in position: ___.
Estimated start time is between ___ and ___ .
Do not close the window until scan is complete.
The scanner that was processing your file is stopped at this moment, we are going to wait a few seconds to try to recover your result.
If you are waiting for more than five minutes you have to resend your file.
Your file is being scanned by VirusTotal in this moment,
results will be shown as they're generated.
Compact Compact
Print results Print results
Your file has expired or does not exists.
Service is stopped in this moments, your file is waiting to be scanned (position: ) for an undefined time.
You can wait for web response (automatic reload) or type your email in the form below and click "request" so the system sends you a notification when the scan is finished.
Email:
Prosím Vás ten první výsledek z virustotalu dnes patří k jakému souboru? K tomuto?
c:\windows\system32\SyncMan.exe
A psala jsem at znovu otestujete tyto dvaaby to byli Vaše otestované, a ne stálý odkaz
C:\WINDOWS\System32\DNSAPI.dll
C:\WINDOWS\System32\gdiplus.dll
Log ze záložky drivers by nebyl? Nebo jste ho neuložil a rovnou dal files? Ted Rotrepeal nespouštějte, udělejte, co jsem psala výš, at se hneme z místa.