Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o preventivní kontrolu

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
z0ny
Návštěvník
Návštěvník

Re: Prosím o preventivní kontrolu

#31 Příspěvek od z0ny »

Márty84 píše:Co ze to ma resetovat? Jake nabidky? Mi nic nemenil :?: No kdyby nahodou, dela pred mazanim bod obnovy.
viz priloha

Márty84 píše:To nevim, jestli to dela zrovna OTL, ale da se to zase jednoduse vypnout.
Nic jineho to udelat nemohlo, protoze v 17h to jeste jelo pri staru a vecer uz ne a jedine co jsem pustil bylo to OTL

Márty84 píše::arrow: Defragmentujte disk(y)
Stahnete program Defraggler http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... efraggler/
Pri instalaci opet pozor na toolbar
Po nainstalovani program spustte a kliknete na Analyzovat, po analyze kliknete na Defragmentovat a programek odvede svou praci.
Tento krok jsem neprovedl, mam naplanovanou ulohu co kazdy mesic defragmentuje ten raid0 (jednotku E:) a systemovy disk je SSD disk a ten nema vyznam defragmentovat

Márty84 píše::arrow: Pak napiste, jak je na tom pc.
Pocitac se zatim tvari ok az na jednu vec, kterou ale potrebuju vyresit, po tom otl nejdou spoustet binarky ze site s chybou "Při vykonávání programu došlo k chybě! (5)"...
Ale prisel jsem na jednu vec, pokud danou binarku zkopiruju k sobe na lokalni disk a nahraji ji zpet na stejne misto na siti kde byla, tak uz jde pustit. Nicmene to neni dobre chovani :)

EDIT: nelze mi prepinat kvalitu videi na youtube, po prepnuti na hd nebo fullhd to proste zcerna a nedela nic pomuze jen F5 na strance a u nekterych videi to hlasi ze to potrebuje flash player
Přílohy
nabidka.png
nabidka.png (71.77 KiB) Zobrazeno 1645 x

Márty84
VIP
VIP

#32 Příspěvek od Márty84 »

A co v te priloze zmenil? On vymazal docasne soubory, tak si pc nepamatuje, co tam bylo spusteno, tak to bude asi ono.

Nevim, jeste se nikdo neozval, ze by mu OTL samo zaplo rizeni uzivatelskych uctu. Mozna proto, ze si to proste zase vypnuli. A ja to mam zapnute, takze mi ani nic zapinat nemusel :)

Ano, SSD netreba.

z0ny píše:po tom otl nejdou spoustet binarky ze site s chybou "Při vykonávání programu došlo k chybě! (5)"
Ja sice porad nevim, jak by to OTL mel ovlivnit, ale pokud to potrebujete, dejte bod obnovy pred mazanim :42:

z0ny píše:nelze mi prepinat kvalitu videi na youtube, po prepnuti na hd nebo fullhd to proste zcerna a nedela nic pomuze jen F5 na strance a u nekterych videi to hlasi ze to potrebuje flash player
Ve vsech prohlizecich? Tak nainstalujte/aktualizujte Flash Player, kdyz to potrebujou.
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

z0ny
Návštěvník
Návštěvník

#33 Příspěvek od z0ny »

Márty84 píše:A co v te priloze zmenil? On vymazal docasne soubory, tak si pc nepamatuje, co tam bylo spusteno, tak to bude asi ono.
zresetoval do defaultu ten vyber mel jsem tam svuj vlastni, nektery pridany nektery odebrany

Márty84 píše:Nevim, jeste se nikdo neozval, ze by mu OTL samo zaplo rizeni uzivatelskych uctu. Mozna proto, ze si to proste zase vypnuli. A ja to mam zapnute, takze mi ani nic zapinat nemusel :)
Ja to mam vice mene vypnute, protoze to otravuje pri jakekoli kravine, vcetne kopirovani binarek na siti

Márty84 píše:Ja sice porad nevim, jak by to OTL mel ovlivnit, ale pokud to potrebujete, dejte bod obnovy pred mazanim :42:
To ja taky nevim :) Zkusim ten bod obnovy pred mazanim a pokud nepomuze tak obnovim zalohu z 13.1. kompletne celeho systemoveho disku

z0ny píše:Ve vsech prohlizecich? Tak nainstalujte/aktualizujte Flash Player, kdyz to potrebujou.
pouze chrome, poresim to az po te chybe se spoustenim binarek

Márty84
VIP
VIP

#34 Příspěvek od Márty84 »

z0ny píše:zresetoval do defaultu ten vyber mel jsem tam svuj vlastni, nektery pridany nektery odebrany
Aha. To moc lidi nedela, tak proto si nikdo nestezoval :arcisit:

z0ny píše:Ja to mam vice mene vypnute, protoze to otravuje pri jakekoli kravine, vcetne kopirovani binarek na siti
No a po opetovnem vypnuti to neslo?

z0ny píše:To ja taky nevim :) Zkusim ten bod obnovy pred mazanim a pokud nepomuze tak obnovim zalohu z 13.1. kompletne celeho systemoveho disku
OK

z0ny píše:pouze chrome, poresim to az po te chybe se spoustenim binarek
Jasne, stejne, pokud bude ta obnova, zas bude vse jinak.
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

z0ny
Návštěvník
Návštěvník

#35 Příspěvek od z0ny »

Márty84 píše:No a po opetovnem vypnuti to neslo?
neslo viz nize
z0ny píše:To ja taky nevim :) Zkusim ten bod obnovy pred mazanim a pokud nepomuze tak obnovim zalohu z 13.1. kompletne celeho systemoveho disku
Takze abych to uvedl cele na pravou miru
- to zapnuti UAC a zresetovani toho menu neudelalo OTL, jak jsem se mylne domnival, ale ten roguekiller u kteryho jsem zapomel ze neco mazal a evidetne se to projevilo az po restartu, obnovy nepomohli, takze jsem nejprve z rana 15.1. obnovil image systemoveho disku a vse bylo beze zmeny, bylo to pred OTL ale po RogueKilleru, zaloha z 13.1. z rana je v poradku
- ty binarky na siti, pokud nejaky z tech programu co jen zobrazil logy nedelal zadny realny zmeny v systemu, jakoze si myslim ze nedelal, tak problem trval uz drive a jen u nekterych binarek, takze tj nesouvisejici problem a omlouvam se za zbytecny poprask (problem je ze starsi binarky co tam mam, mimo jine i ty co jsem testoval, nemaji nastavena +x pravo pro spusteni (server je linuxovy) a evidetne to pres sambu neprojde, proto zkopirovani ke me a zpet zafunguje, protoze binarka dostane pravo na spusteni a mimo jine i treba archivovat)

Tak momentalne to mam ve stavu pred roguekillerem. Osobne navrhuji zopakovat vsechny kroky znova zacinajici tim OTL, zatim nebudu nic delat pockam na Vas nazor :)

EDIT: jeste me napada ze by to mohl delat to s tim UAC awdcleaner ten taky vlastne mazal nektery klice, ten jsem vlastne tez poustel 13.1. nekdy odpoledne, takze stav meho PC je pred awdcleanerem

Márty84
VIP
VIP

#36 Příspěvek od Márty84 »

Jo, RK je pravdepodobnejsi moznost :)

ADWCleaner urcite ne, takze ten klidne pouzijte a pak i to OTL.

z0ny
Návštěvník
Návštěvník

#37 Příspěvek od z0ny »

Márty84 píše:Jo, RK je pravdepodobnejsi moznost :)
Byl to on!
Márty84 píše:ADWCleaner urcite ne, takze ten klidne pouzijte a pak i to OTL.
Vsechny operace programu, krom RK provedeny ve stejnem poradi. System se tvari v poradku, dokonce ted jede i ytube v chromu!

Zatim nenalezen problem.

Márty84
VIP
VIP

#38 Příspěvek od Márty84 »

z0ny píše:Byl to on!
Hajzl jeden :lol:

Tak jeste dnseska testujte a pokud bude vse v poradku, mame hotovo a muzem to uzavrit :)

z0ny
Návštěvník
Návštěvník

#39 Příspěvek od z0ny »

Márty84 píše:Tak jeste dnseska testujte a pokud bude vse v poradku, mame hotovo a muzem to uzavrit :)
Dneska toho moc nenatestuju budu doma necelou hodku :) Ja bych rek, ze tj v poradku, kdyby neco tak si to doladim, kazdopadne diky za help, v celku zajimave informace z tech logu a ccleaner asi vyuziju vickrat celkem dobre moznosti cisteni to ma.

Jen jeste jednu otazku... Pochopil jsem ze vice ci mene nic skodliveho se nenaslo krom odstraneni bordelu v tempech/registrech/atd co jsem za ty 4 roky nasbiral je to tak?

Márty84
VIP
VIP

#40 Příspěvek od Márty84 »

z0ny píše:Jen jeste jednu otazku... Pochopil jsem ze vice ci mene nic skodliveho se nenaslo krom odstraneni bordelu v tempech/registrech/atd co jsem za ty 4 roky nasbiral je to tak?
Je to tak :) Krom toho nalezu MBAM, coz nevim co bylo, zadny sken nic zakerneho neobjevil. Jen brzdy a zbytecnosti. Tak je to u vetsiny pocitacu :D

Souhlasim, CCleaner, na to ze je zdarma, je vyborny nastroj a hlavne bezpecny. Jeste jsem se nesetkal s tim, ze by smazal neco, co nemel, narozdil od jinych.

Nemate zac! :)

Mejte se a treba zase nekdy :bye:

:closed:

Zamčeno