Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
modrá smrt už při startu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: modrá smrt už při startu
Myslím, že chybové zprávy od ovladače třídy disk jsou dost výmluvné. Právě vadný disk způsobil ty problémy.Ovladač zjistil, že zařízení \Device\Harddisk0\DR0 upozornilo na možnost selhání. Je nutné okamžitě zazálohovat data a vyměnit pevný disk. K selhání může dojít každým okamžikem
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Takže nový disk, resp. raději celý počítač?
Ve sklepě mám ještě jeden disk (původní z tohoto počítače). Třeba by po výměně počítač zase běhal. Jinak je počítač v pořádku?
Ve sklepě mám ještě jeden disk (původní z tohoto počítače). Třeba by po výměně počítač zase běhal. Jinak je počítač v pořádku?
Zkusit to můžeš, třeba bude v lepším stavu. Jinak to vypadá dobře.
S tím diskem si to ještě nechám projít hlavou.
Každopádně havárie je vyřešena a já děkuji.
Ale přeci jen ještě - tohle je událost, která se stala, anebo mám očekávat jednu takovou potíž za druhou? Kolik toho ještě tento disk snese?
Každopádně havárie je vyřešena a já děkuji.
Ale přeci jen ještě - tohle je událost, která se stala, anebo mám očekávat jednu takovou potíž za druhou? Kolik toho ještě tento disk snese?
Buď v očekávání, pravděpodobnost, že se to bude opakovat je velmi vysoká. Jak dlouho disk ještě vydrží, to ti nikdo neřekne, každopádně ti hrozí ztráta dat.