Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Vytazenie CPU s NT Kernel & System
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Re: Vytazenie CPU s NT Kernel & System
Lol, pozrel som na ten CPU-Z a uz mam F.46 ale HP Support Assistent stale ukazuje staru, nuz ale stale mam to vytazenie... Dnes skusim zo srandy stiahnut graficky ovladac z HP stranky....
Ano, zkus ty ovladače. Jinak fakt netuším.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
(Dobre dnes vyskusam ale skusme sa vratit este k tomu process explorer... Nedalo by sa to podla toho zistit? (na druhej stranke mam ten obrazok)...
Hej a napadlo ma co keby som ukoncil ten kernel alebo zmenil prioritu na nizsiu aby sa to aspon znizilo... asi by mi spadol system nie?
Ehm, pred chvilou som ukoncil Windows Defender lebo mi vytazoval velmi svchost a na takych 10 sekund zrazu ten kernel mi vytazoval system maximalne na 5% a potom sa to vratilo...)
kuk dole
Hej a napadlo ma co keby som ukoncil ten kernel alebo zmenil prioritu na nizsiu aby sa to aspon znizilo... asi by mi spadol system nie?
Ehm, pred chvilou som ukoncil Windows Defender lebo mi vytazoval velmi svchost a na takych 10 sekund zrazu ten kernel mi vytazoval system maximalne na 5% a potom sa to vratilo...)
kuk dole

Naposledy upravil(a) Cressis dne 07 pro 2012 21:11, celkem upraveno 1 x.

lalalalala... takze podarilo sa mi to

a ako? vyosek mi poradil davno ze mam stiahnut SlimDrivers a uptadnut ale ja blbec som si zmyslel nieco ine... takze uptadol som vsetko a rozbehlo sa mi to pri jednoum audio ovladaci realtek a uz procesor slape na 0-3%

Takto by som sa chcel podakovat vsetkym ktori mi pomohli a vsetci ktori so mnou "stracali" cas

Velmi dakujem, Cressis.
Máš tušení, který ovladač tomu pomohl?
Ano, zda sa mi ze ten audio ovladac - realtek ale divim sa preco nic mi neukazovalo v tom logu...
Těžko říci. Bylo tam více volání ISR a DPC procedur ve zvukovém subsystému, ale nezdálo se mi to až tak moc. Síť se mi zdála aktivnější.
Zřejmě mě to mělo trknout.
No hlavně že to běží
Zřejmě mě to mělo trknout.
No hlavně že to běží

Jsem rad ze to pomohlo...On kolega vychazel ze zkusenosti, ktere ma v teto oblasti daleko vetsi nez ja...
Aspon jste se naucil i nejake nove veci s PC
Takze pokud nejsou problemy, je to z nasi strany vse
Aspon jste se naucil i nejake nove veci s PC

Takze pokud nejsou problemy, je to z nasi strany vse