Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Přehřívání PC
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Přehřívání PC
Jak se chova PC 

Při restartování po smazání souborů pomocí Malwarebytes najela po příhlášení do win jen černá obrazovka. Pomocí správce úloh jsem dal spustit "explorer", ale nejsem si jistý, jestli to naskočilo díky tomu a nebo samo od sebe.
PC se jinak chová stejně. Při zapnuté celkem méně náročné online hře je na dotek docela horké. Teploty se nezměnili: THRM 95, Procesory 89, HDD 50, Graf. karta 95.
PC se jinak chová stejně. Při zapnuté celkem méně náročné online hře je na dotek docela horké. Teploty se nezměnili: THRM 95, Procesory 89, HDD 50, Graf. karta 95.
Tam bude problem s chlazenim 

Tak to tedy znamená jediné a to odnést do servisu. I tak děkuji alespoň za pomoc při odstranění škodlivého softwaru a snahu o vyřešení toho přehřívání.
Dat lepsi vetraky, prepastovat spoj CPU-chladic atd...
Nemate jinak zac, rad jsem pomohl
Nemate jinak zac, rad jsem pomohl