Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Špatné načtení domovské stránky a problémy s PSI Secunia

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
semila
Návštěvník
Návštěvník

Re: Špatné načtení domovské stránky a problémy s PSI Secunia

#31 Příspěvek od semila »

Tak tu instalačku už mám, jen si na to netroufám sám. Zkontaktuju si člověka , který mi s přeinstalací systému pomůže (abych nenadělal víc škody jak užitku) a dám vědět výsledek. Budete to asi chvíki trvat (vzhledem k tomu kdy musím do pr. procesu). Takže do týdne až čtrnácti dnů dám vědět.

Roli
VIP
VIP

#32 Příspěvek od Roli »

TADY máš návod jak na to krok po kroku :wink:
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

semila
Návštěvník
Návštěvník

#33 Příspěvek od semila »

Tak jsem po delší době zde. Proto shrnu co se za tu dobu odehrálo:

Než jsem se vrhl na přeinstalaci systému, tak jsem to konzultoval s bratrem, který počítačům rozumí podstatně víc než já. :wink: Navrhl mi, abych před přeinstalací ještě nechal projet disk mimo PC (možnost nalezení škodlivých souborů, když na disku neběží sytém). Toho jsem využil a brácha to udělal na svém PC. Proskenoval ho Microsoft Esential. To tam našlo ještě nějaké dva soubory. Bohužel nevím jaké, nebyl jsem u toho. Ale brácha říkal, že to nebylo nic hrozného. Tak jsem s ním ještě probral jak na tu přeinstalaci, aby něco nepřekvapilo.
Takto teoreticky vyzbrojen jsem vyrazil s proskenovaným diskem vyrazil domů. :)
Zapojil disk zpátky do PC. A to jsem se zděsil! Systém nabíhal pouze v nouzovém režimu!
Dal jsem si s tím přes Velikonoce pokoj a když jsem včera večer nahodil PC koukám jak sůva :shock:
PC nabíhá normálně, nepadá a funguje zdá se normálně! Brácha říkal, že je to opravdu zralé na přeinstalaci. Uf, představa té práce (aspoň pro mě):
zazálohování dokumentů ze třech uživatelských účtů (já v tom mám ještě jakžtakž pořádek, ale manželka a dcera?? :wink: )
instalace všech těch programů a jejich opětovná konfigurace (já bych to všechno musel dělat ručně, protože zálohování nastavení všech těch programů....eeee?! :hide: )
Tak vzhledem k tomu, že PC začalo fungovat a po konzultaci s bráchou jsem nakonec udělal opravu systému místo úplné přeinstalace.
Vše funguje, nic nepadá, tak to snad bude dobrý. Teď budu doufat, že to takhle bude stačit, ale radši se připravovat na úplnou instalaci OS (zálohy, zálohy, zálohy... :frusty: ). Už vím naštěstí jak (i díky Tobě :worship: ). Když to přijde, udělám přeinstalaci a když to nepomůže tak vás tady zas navštívím :wink:

Takže ještě jednou veliké Díky Tobě :worship: :worship: :worship: za Tvůj čas a ochotu, za dobré rady a vůbec. :D :all_coholic:
Naposledy upravil(a) semila dne 26 dub 2011 20:22, celkem upraveno 1 x.

semila
Návštěvník
Návštěvník

#34 Příspěvek od semila »

A ještě abych nezapoměl, veliké poděkování :worship: celému vašemu fóru. Za ty dny či spíš týdny mého trápení jsem zde našel spoustu užitečných rad a námětů a určitě sem zavítám i jen se podívat, co je nového. Jste skvělý a je moc dobře, že tu jste s námi neznalými.:baby:
A proto volám:

Sláva, sláva :guitar: :clapping: :thumbsups: :bye: :all_coholic:

Roli
VIP
VIP

#35 Příspěvek od Roli »

Není vůbec zač a kdyby zase něco klidně písni.

P.S. formátu HDD se neboj, jde jen o to "poprvé" :wink:
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Odpovědět