Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Win32:FakeAlert-AAB [Trj]? prosim radu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Win32:FakeAlert-AAB [Trj]? prosim radu
net mam vysvětlím
je to asi takhle internet se tam vůbec nehlási píše to spouštím aplikaci ale nic se neděje v správci uloh to píše že je to špuštěno jinak ten internet zcela normálně funguje viz právě na něm jsem na notebooku je to přenosná 3G net poskitovatel U:fon
právě stahuju ten anti malware jak jste poradit a nasledně ho aplikuji na PC jinak probýha test avastem celého PC
je to asi takhle internet se tam vůbec nehlási píše to spouštím aplikaci ale nic se neděje v správci uloh to píše že je to špuštěno jinak ten internet zcela normálně funguje viz právě na něm jsem na notebooku je to přenosná 3G net poskitovatel U:fon
právě stahuju ten anti malware jak jste poradit a nasledně ho aplikuji na PC jinak probýha test avastem celého PC
zde je ten anti malware http://vyosek.ic.cz/havet/files/mbam-lo ... 43-01_.txt
tak a jsme v...... na notebooku mi to napsalo to samé nalezen vir
a je to steam.exe soubor vám mohu zaslat
a je to steam.exe soubor vám mohu zaslat

tady na noteboku možná jo ale co PC tam by šel zapojit net

ano pracuju na to stahuju winrara nemam ho na notebooku
můžete mi prosím poradit jak ten soubor zabalit ve winraru?
Kliknete na soubor a date ADD - V zalozce Advance date Set Password, napisete heslo a date dvakrat OK, tim ho zabalite - jinak snad google pomuze...
mate to tam uploudly
Akorat to neni v raru, no co se da delat...nejak si s tim poradim...Tak prosim ted netrpelivost nez to poresim s Avastem...
ale já doopravdy nevim jak to zabalit a to jak jste napsal tam nebylo mam to česky
mam nápad znáte TW team weawr? umožnuje práci na vzdálené ploše a vy by ste se mi na to pidíval
??
??
Nevadi, ja uz si to poresil...nakonec mi to slo stahnout...kdyz nevim, tak treba se zeptam googlu...
Soubor je ale cisty dle VT http://www.virustotal.com/file-scan/rep ... 1298486712
Dle meho se jedna o falesnou detekci u Vas a staci pockat den dva nez Avast vyda aktualizaci...
Vzdalenou plochu tu nepodporujem, jsme forum, ne opravna na dalku...
Soubor je ale cisty dle VT http://www.virustotal.com/file-scan/rep ... 1298486712
Dle meho se jedna o falesnou detekci u Vas a staci pockat den dva nez Avast vyda aktualizaci...
Vzdalenou plochu tu nepodporujem, jsme forum, ne opravna na dalku...