Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Pro Vyosek
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Pro Vyosek
Notebook byl kamaráda odvezl jsem ho aby na něm mohl pracovat, nicméně jsem většinu stopnul co jste mi ted poslal
krom:
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\Advanced SystemCare 3]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Interface\{E3F2C3CB-5EB8-4A04-B22C-7E3B4B6AF30F}\ProxyStubClsid32]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\DeterministicNetworks\DNE\Parameters]
čekal jsem na Vás, ale už jsem déle nemohl čekat, tak se omlouvám
krom:
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\Advanced SystemCare 3]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Interface\{E3F2C3CB-5EB8-4A04-B22C-7E3B4B6AF30F}\ProxyStubClsid32]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\DeterministicNetworks\DNE\Parameters]
čekal jsem na Vás, ale už jsem déle nemohl čekat, tak se omlouvám
OK, az se k PC dostanete, tak jeste uklidte po utilitach co jsme pouzili...
Odinstalujte Combofix
T-Cleaner http://sweb.cz/Marinus/T-Cleaner.exe
OTC http://oldtimer.geekstogo.com/OTC.exe
TFC http://oldtimer.geekstogo.com/TFC.exe
Stahnete Ccleaner (viz muj podpis)
Panel čistič
A melo by to byt vse 

- Start - Spustit (nebo pouzijte klavesobou zkratku Win+R)
- Napiste ComboFix /Uninstall
- Stisknete Enter
- Tohle smaze Combofix a jeho slozky

- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Po pouziti utilitu smazte
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)

- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC

- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
- Po pouziti utilitu smazte

Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy

Vždy jsem si myslel že věci od IOBit jsou dobrý
to že NOD32 detekuje SystemCare jako vir vím... Konkrétně "MyWebSearch" ale to až nedávno
na svém PC ho mám taky a často používám
doporučíte mi něco podobného? Anebo postačí:
CCleaner a běžné zabezpečení... V mém případě Eset Smart Security, SUPERAntiSpyware
občas použiji HiJackThis, ATF-Cleaner, ProcessExplorer atd
to že NOD32 detekuje SystemCare jako vir vím... Konkrétně "MyWebSearch" ale to až nedávno
na svém PC ho mám taky a často používám

CCleaner a běžné zabezpečení... V mém případě Eset Smart Security, SUPERAntiSpyware
občas použiji HiJackThis, ATF-Cleaner, ProcessExplorer atd
To vše už jsem použil 
+ něco ručně odstranil... Jako složku z názvem Quarantine kam si vir který se tvářil jako antivir ukládal potenciální hrozby atd

+ něco ručně odstranil... Jako složku z názvem Quarantine kam si vir který se tvářil jako antivir ukládal potenciální hrozby atd
My WebSearch je spyware, na ochranu Vam staci ESS + obcas sken pomoci SAS. Mame zde s IOBit jen spatne zkusenosti 

SAS na mém PC vždy najde hrozbu, odstraní a opět při dalším scanu je zpět
jde o: Trojan.Agent/Gen-HackPatch
Tím sice přijdu o Photoshop... (Patch pro Photoshop), ale pokud škodí, tak pryč sním
přiznám se že je to jediný soft který mám takhle ošetřený!
jde o: Trojan.Agent/Gen-HackPatch
Tím sice přijdu o Photoshop... (Patch pro Photoshop), ale pokud škodí, tak pryč sním
přiznám se že je to jediný soft který mám takhle ošetřený!
99% cracku v sobe obsahuji krome toho ze obejdou nutnost mit soft legalni jeste nejaky pridavek v podobe trojana ci backdooru...proto se to SASu nelibi...Misto PhotoShopu muzete pouzivat Gimp - je zadarmo...
Odstranil jsem patch ručně a SAS už nic nenašel a Photoshop funguje
opět děkuji...
opět děkuji...
Nemate zac, rad jsem pomohl
Zase nekdy navidenou