Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu, krapet zpomalené WIN
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu, krapet zpomalené WIN
tak to nevím jistě co to je? to by mělo být real time aktualizace informace na nějakých stránkách, že? nejsem si toho vědom - případně jak na to?
Ano jsou to jak píšeš real time info kde si nastavíš co chceš vědět, ale pokud nevíš jak na to tak asi zapnutá nebude.
Když čistý Firefox jede v pohodě a po načtení profilu blbne, tak si to bude chtít pohrát s tím co tam máš.
Jinak už fakt nevím.
Když čistý Firefox jede v pohodě a po načtení profilu blbne, tak si to bude chtít pohrát s tím co tam máš.
Jinak už fakt nevím.
jak jsem říkal, zakázal jsem všechny doplnky, všechno, jsem pokud možno pročistil a vypnul jsem Comodo a zastavil jsem Avast a pořád to blbne.. Asi to odinstaluju a udělám nově, no. V pevném pc jsem měl mozillu a abych si ověřil, co všechno to zkopíruje za nastavení, tak jsem to přetáhl nejdřív tam - taky naprd zničehonic.
No nic, každopádně moc děkuju za výpomoc, nabíhá to podle mě rychleji a celkově to pracuje v pořádku (až na tu mozillu).
Někde jsem tu zahlédl možnost naučit se této problematice rozumět a pomáhat tu na foru, vzhledem k tomu, že se o to docela zajímám, tak bych rád pomáhal taky
kde to bylo?
No nic, každopádně moc děkuju za výpomoc, nabíhá to podle mě rychleji a celkově to pracuje v pořádku (až na tu mozillu).
Někde jsem tu zahlédl možnost naučit se této problematice rozumět a pomáhat tu na foru, vzhledem k tomu, že se o to docela zajímám, tak bych rád pomáhal taky

TADYRandaal píše:Někde jsem tu zahlédl možnost naučit se této problematice rozumět a pomáhat tu na foru, vzhledem k tomu, že se o to docela zajímám, tak bych rád pomáhal takykde to bylo?
Není zač.Randaal píše:No nic, každopádně moc děkuju za výpomoc, nabíhá to podle mě rychleji a celkově to pracuje v pořádku (až na tu mozillu)
Tak tedy ještě jednou Muchos gracias!