Visty a novější systémy jsou na tom o něco lépe jak XPf-m píše:Mám udělaný druhý učet pod kterým pracuji s právy uživatele, kvůli bezpečnosti. Aspoň takto se to radilo u winXP nevím jak už je to u vist...

PC je čistýf-m píše:Aby jsme si rozuměli, mě ani tak nejde o nějakou tabulku, která je pro mě stejně celkem nedůležitá. Zformátuji znovu ten disk a pak to snad bude ok.
(Stejně až toto vše pořeším a nainstaluji nový čistý os, tak autorun povypínám nebo něco s ním budu muset udělat (až zjistím co a jak), když se to v poslední době tak rozmohlo... a stejně to nepoužívám)
Co mě zajímá, jestli to na 100% nezpůsobuje náhodou nějaký malware (a pokud ano, tak jej potřebuji odstranit) nebo je to jen nějaká chyba ve vistách...

Ještě můžete pro jistotu udělat scan pomocí MBAM zda se Vám tam někde neválí nějaká havěť.
Ten autorun nebyl infikovaný. Dělá ho tam instalačka myslím si že ovladačů od ATI.f-m píše:Jsem totiž myslel že tento malware, který se šíří přes autorun, se nachází jen v kořenech různých externích paměťových zařízeních...################## | Files # Infected Folders |
Deleted ! C:\Windows\system32\autorun.inf
Díky.