Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu
Zkoumal jsem to ted a problem je v tom,ze kdyz zapnu a vypnu wifi,tak mi to ukazuje,omezene pripojeni. Popsal bych to i tak,ze ta wifi se jako kdyby obnovuje kazdou chvili,ze znova hleda ty ostatni site(to nevim jestli dela normalne nebo ne) a taky nemuze byt nekde problem,ze 2 ze 3 pocitacu maji XP a ja na svym NB mam win 7 64bit?
Tim to byt nemuze, ja mam doma taky PC (XP) pripojene na router a sam se pripojuji na ntb (W7 x64) pres wifi...
Zkuste restartovat router (vypnout z el. site alespon na dve minuty) a pripadne preinstalovat ovladace na wifi...
Zkuste restartovat router (vypnout z el. site alespon na dve minuty) a pripadne preinstalovat ovladace na wifi...
Urcite to zase zakriknu
ale ted to jede tak jak by melo(poznal jsem to na rychlosti stahovani,neklesa jede to plynule a v pohode)qip i prohlizec pracuji taky jak maji.
Odinstaloval jsem ovladac wifi(stahl jsem si tak pred tydnem novejsi nebo jinej ted nevim....a jak jsem ho ted odinstaloval,tak je vse zase v poradku) je tedy dost prevdepodobny ze to bylo prave tady tim.

Odinstaloval jsem ovladac wifi(stahl jsem si tak pred tydnem novejsi nebo jinej ted nevim....a jak jsem ho ted odinstaloval,tak je vse zase v poradku) je tedy dost prevdepodobny ze to bylo prave tady tim.
Tak to sledujte a v pripade problemu se ozvete...