Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

prosím o kontrolu logu

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
mirabl1
Návštěvník
Návštěvník

Re: prosím o kontrolu logu

#16 Příspěvek od mirabl1 »

Ještě mám na Vás přece jen jednu věc: harddisk mám rozdělený na 2 - na C je 10 GB a D má 30 GB. Mohl byste mi prosím Vás poradit, jak z D na C přenést 10 GB? A ještě bych se chtěla zeptat - vpravo dole na liště je ukazatel signálu nebo připojení a je mi divné, že u tohoto je neustále: Default - Not associated - No link - 1,0 Mbps, 11g, někdy zde je 250 Mbps, TP link 11b/g wireless adapter 0.0.0.0 a to je mi taky divné, protože zpočátku (po zformátování HDD) byl "graf" zelený...

děkuji Vám za odpověď.

Caroprd111
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Caroprd111 »

Velikost oddílů by měla jít měnit ve správci disků, ale nejdříve je nutné zazálohovat důležitá data. Ovladač Wi-Fi zkuste přeinstalovat.
Obrázek

mirabl1
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od mirabl1 »

Dobrý den,

tak wi-fi jsem přeinstalovala, nepomohlo to, myslím, že bude něco špatně nastaveno v připojeních, protože problém s načítáním mám až po zformátování HDD a přeinstalování Win Xp. Před tím mi internet běžel slušně. V protokolu sítě internet není vypsána brána, to je mi divné...

Caroprd111
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Caroprd111 »

Zkuste použít WinsockFix: http://www.spyware.cz/go.php?p=spyware&t=aplikace&id=22
Utilita reinstaluje protokol TCP/IP. Pokud máte parametry sítě ručně nastaveny, budete je muset po restartu PC znovu zadat.
Obrázek

Odpovědět