Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Generic Host Process for Win32 Services
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Generic Host Process for Win32 Services
SP3 zdechl v cca půli instalace, napsalo to " systémový soubor jádra použitý ke spuštění tohoto počítače není soubor systému Microsof Windovs. Informace najdete na Knowledge Base Q327101 na adrese support.microsoft.com
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
No jo, mám tam Tune Up Utilites 2007 asi tuhle verzi. A nainstaluju ji tam pak zpátky?
Pokusím se o to. A co zatím ukazují ty tři logy?
Pokusím se o to. A co zatím ukazují ty tři logy?
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ano, potom si je tam můžete znovu nainstalovat. V logu nic nevidím.
Zatím se mi SP 3 nedaří nainstalovat a to přes odinstalaci TuneUp.
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je hodně složité a bude mi to déle trvat. Zatím děkuju. Ozvu se
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý večer, odstranil jsem vstupní obrazovku z TuneUp, přiznám se, že ani nevím jak, po dvou restartech je tam klasická modrá Windovs. Upravil jsem soubor boot.ini. Restartoval jsem. Kupodivu to nezdechlo. Rozjel jseminstalaci SP 3. Kupodivu se rozjela bez té předchozí hlášky. Odešel jsem vařit a za tři minuty tam byla hláško nová "SERVER RPC není k dispozici". Tím to opět skončilo. Počítač ale nezdechnul. Zdvořile prosím o radu. Pokusím se ještě párkrát restartovat. Předem děkuji.
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Zkuste během instalace vypnout všechny antiviry a firewally.Start -> spustit -> services.msc a podivej se jestli ti bezi "lokator vzdaleneho volani procedur" a "vzdalene volani procedur".
Servis pak 3 jsem nakonec napodruhé úspěšně nainstaloval. Co teď dál?
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
No, ta pitomá hláška "Generic....." se objevuje pořád.
Dál ještě informuju, že jsem přes noc nechal jít Avast v normálním modu, ten do rána našel 6 virů.
Jeden jsem si napsal: "C:\Documents and Settings\NetworkService\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\CXWF4XKJ\default[1] Win32:Malware-gen Virus/červ 100228-0, 28.02.2010".
Potom jsem nechal jít Avast znovu ihned po restartu systému (nevím jak to nazvat, takový modrý obrazovkový jako by DOS systém před naskočením operačního systému. To šlo celé dopoledne. Když jsem přišel z práce byla tam už jen klasická přihlašovací obrazovka.
No a pak jsem na dvakrát instaloval SP3.
A Avast teď několikrát svým rezidentním štítem zabránil čemusi, co se nazývá DCI Exploit a je tam číslo IP adresy.
Dál ještě informuju, že jsem přes noc nechal jít Avast v normálním modu, ten do rána našel 6 virů.
Jeden jsem si napsal: "C:\Documents and Settings\NetworkService\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\CXWF4XKJ\default[1] Win32:Malware-gen Virus/červ 100228-0, 28.02.2010".
Potom jsem nechal jít Avast znovu ihned po restartu systému (nevím jak to nazvat, takový modrý obrazovkový jako by DOS systém před naskočením operačního systému. To šlo celé dopoledne. Když jsem přišel z práce byla tam už jen klasická přihlašovací obrazovka.
No a pak jsem na dvakrát instaloval SP3.
A Avast teď několikrát svým rezidentním štítem zabránil čemusi, co se nazývá DCI Exploit a je tam číslo IP adresy.
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:

Zdá se mi, že to bude trvat minimálně celou noc. Zatím děkuju a zítra se zase ohlásím. Dobrou noc.