Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

prosím o preventivku-děkuji

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
klim11
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: prosím o preventivku-děkuji

#16 Příspěvek od klim11 »

v PC nejsou problémy. Akorát ten Firewall jaký nainstalovat,nebo ještě zkusit znovu ten Sunbelt Personal..?? nebo jaký byste mi doporučil.?? aby nedělal problém:)!

Caroprd111
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Caroprd111 »

:arrow: Windows Vista již v systému firewall má, takže není třeba instalovat další. Pokud byste chtěl nějaký jiný firewall, než ten co je ve Win. Vista, porozhlédněte se v této sekci: http://www.viry.cz/forum/viewforum.php?f=41

:arrow: Sunbelt zkusit může, je to na vás, v případě, že bude dělat problémy ho odinstalujete.
Obrázek

klim11
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#18 Příspěvek od klim11 »

Já vím,že je ve Win.vista Firewall,ale taky záleží aby byl kvalitní nj. používal jsem ho 1.půl roku a žádný problém jsem nespozoroval...tak nj....uvidím....:) jinak děkuji za váš trpělivý čas... moc dík... za měsíc zase přijdu to dát zkontrolovat....dík... :)
Naposledy upravil(a) klim11 dne 21 led 2010 17:33, celkem upraveno 1 x.

Caroprd111
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Caroprd111 »

Kvalitu bohužel nemůžu soudit :( , ale určitě to není taková hrůza jako ten co je ve Win. XP

Není zač :)
Obrázek

Odpovědět