Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

DULEZITE

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
DOKTORXP77
Návštěvník
Návštěvník

Re: DULEZITE

#16 Příspěvek od DOKTORXP77 »

DOBRY DEN A STAHL JSEM PROGRAM NEBO APLIKACI ASI S NAZVEM KASPERSKY VIRUS REMOVAL TOOL A NASLO ME TO ASI 11 NEBO 7 VIRU NEBO MALWARE TAK JSEM VSECHNO SMAZAL A TO I Z KARANTENY KTERA JE SOUCASTI TOHOTO PROGRAMU A DALE JSEM PRO JISTOTU ZKONTROLOVAL SYSTEMOVY SOUBOR wireguard.sys COZ JE NEJAKY OVLADAC OD FIRMY WIREGUARD LLC A TENTO SOUBOR BOHUZEL NEJDE SMAZAT A NEVIM PROC A MOZNA JE SOUCASTI NEJAKEHO PROGRAMU WIREGUARD VPN (ASI VIRTUAL PRIVATE NETWORK)COZ JE ASI NEJAKY PROGRAM NA ZABEZPECENI INTERNETOVEHO PRIPOJENI K SITI WIFI A PODLE INTERNETOVE STRANKY www.virustotal.com KDE JSEM TENTO PROGRAM KONTROLOVAL ASI NEOBSAHUJE ZADNY VIRUS ANI MALWARE TAKZE BYL MEL BYT V PORADKU. A TEDKA SE ZDA BYT MUJ NOTEBOOK ASUS BEZ PROBLEMU A UPLNE V PORADKU ALE POKUD SE ZASE VYSKYTNOU PROBLEMY TAK VAM ZASE NAPISU ANO ? A PREDEM VAM DEKUJI MOCKRAT ZA POMOC S MYM NOTEBOOKEM ASUS ROG ZEPHYRUS M16 SE SYSTEMEM MS WINDOWS 10 HOME 64BIT CZ ?! S POZDRAVEM VAS VELKY FANOUSEK A KAMARAD TOMAS ALIAS DOKTORXP ?! -)) :) :(

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: DULEZITE

#17 Příspěvek od Rudy »

Wireguard je opravdu program k ochraně sítě. Takže ho nemažte, ani neodinstalovávejte. AVPTool maže opravdu všechno, skryté šmejdy a tak (i to, co nám FRST neukáže). Jenže je trochu zdlouhavý. Nemáte zač a samozřejmě se můžete kdykoliv ozvat. :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno