Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Útok HACKEROV...
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Útok HACKEROV...
Takže by malo byť už všetko v poriadku? Aký antivírus mi odporúčate stiahnúť? A už môžem odstrániť z pc všetky programy ktoré som sťahoval? A ako a kedy sa to stalo ak teda to viete zistiť z toho čo som posielal
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
PC by měl býrt bez malware. Avira, kterou používáte, vůbec nerní špatný antivirus (pokud uvažujeme ty free). Lepší AV jsou již placené (Esest, Norton). Free alternativou by mohl být Avast, podle mne ke ale zhruba na úrovni Aviry (sám ji používám). Stalo se to zřejmě tak, že vám někdo sniffnul heslo a dostal se do účtu přímo. V PC byly jen zbytečnosti. Kdy se to stalo, ovšem z uvedeného nedokážu zjistit.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Veľmi pekne Ďakujem za pomoc. A mám si v pc nechať tie súbory a malwarebytes?
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nemusíte. FRST a vše, co vytvořil běžně smažte a ADW spusťte, přejděte na nastavení, srlujte až dolů a tam klikněte na tlačítko "Odstranit". Nemáte zač! 

Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte: