Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nefunkční internet několik minut po startu OS

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
dejfyt
Návštěvník
Návštěvník

Re: Nefunkční internet několik minut po startu OS

#16 Příspěvek od dejfyt »

V datové cestě určitě problém není, ostatní zařízení na stejné síti fungují.
A to problémové PC když otestuji s live Ubuntu z CD, taky jede bez problémů, takže problém musí být ve Windows, jak jsem už psal.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Rudy »

OK. Rady ohledně přeinstalace ovladačů+ restartu modemu platí. Dále byste mohl odinstalovat tu aktualizaci z 8.7.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

dejfyt
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od dejfyt »

Tak problém vyřešen, způsoboval ho ESET. Náhodou jsem si všiml, že na notebooku mám verzi 7.x, na PC byla verze 6.x. Po instalaci novější verze problém zmizel.
Nerozumím tomu, jestli došlo k nějaké chybě při aktualizaci ESETu, nevím. Každopádně žádnou chybu nehlásil a vypadal funkčně.

Nicméně děkuji moc za rady, můžete uzavřít.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Rudy »

I to je možné, asi záleží i na verzi OS. Nemáte zač! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno