Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Poprosil by o Preventivku

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
ponte
Návštěvník
Návštěvník

Re: Poprosil by o Preventivku

#16 Příspěvek od ponte »

Ďakujem veľmi pekne,všetko funguje ok čo sa týka ntb len mi nejde zvuk čo sa týka youtube alebo inej online hudby cez net,avšak čo pušťam cez ntb priamo zvuk ide,ale to asi bude iný problém

Márty84
VIP
VIP

#17 Příspěvek od Márty84 »

A treba videa na novinkach, nebo idnes, jedou i se zvukem?
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

ponte
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od ponte »

Všetko je už ok všetko šlape ako ma,ntb slušne rýchle ide na to že už je dôchodca respektíve starí :D ešte ráz vďaka.

Márty84
VIP
VIP

#19 Příspěvek od Márty84 »

Tak to jsem rad :-)

Nemate zac! ;-)

Mejte se a treba zase nekdy :bye:

:closed:
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

Zamčeno