Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosim o kontrolu

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Márty84
VIP
VIP

Re: Prosim o kontrolu

#16 Příspěvek od Márty84 »

:arrow: Zkuste se pripojit v nouzovem rezimu s praci v siti.

:arrow: Zkuste u vas jiny pocitac, pripadne ten vas jinde, zda se na ty stranky dostanete.
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

vlastak23
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od vlastak23 »

V nouzovem rezimu s praci v siti nesly dokonce zadne stranky,,,,zase vyprsel cas pripojeni u vsech stranek.
A zkousel jsem jiny pocitac,,respektive jsem prehodil HDD,kde mam dlasi XPecka nainstalovane a zase nejde polovina stranek,,,nektere jdou jine ne.,,,uz nevim,co s tim,,jsem zoufalej.

Márty84
VIP
VIP

#18 Příspěvek od Márty84 »

vlastak23 píše:A zkousel jsem jiny pocitac,,respektive jsem prehodil HDD,kde mam dlasi XPecka nainstalovane a zase nejde polovina stranek,,,nektere jdou jine ne.,,,uz nevim,co s tim,,jsem zoufalej.
A zkousel jste to i jinde nez doma? Kazdopadne problem nebude v pocitaci, kdyz to neslo ani na tom druhem. Musite to zkusit jinde nez doma a taky s jinym systemem.
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

vlastak23
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od vlastak23 »

nezkousel jsem to jinde,,,nemam takovou moznost.
Tak mam zavolat poskytovateli?o tom rict,,co se deje?

Márty84
VIP
VIP

#20 Příspěvek od Márty84 »

vlastak23 píše:nezkousel jsem to jinde,,,nemam takovou moznost.
Znate nekoho s XP? Zeptejte se ho, jestli mu ty stranky jdou. Kdybyste to zkusil z vaseho pc jinde nez doma, pripadne u vas zkusil jiny pocitac (nejlepe i s jinym systemem), bylo by hned jasne, jestli je to poskytovatelem, pocitacem, nebo starym systemem. Takhle proste nevim. Zavolat muzete, treba neco reknou.
Jinak muzete zkusit resetovat router.

vlastak23
Návštěvník
Návštěvník

#21 Příspěvek od vlastak23 »

tak s XP to jede kolegovi doma,,,takze XPeckama to neni,,,jinak cekam na notebook a musim to zkusit tady,,pujci mi ho az v sobotu.

Márty84
VIP
VIP

#22 Příspěvek od Márty84 »

OK

vlastak23
Návštěvník
Návštěvník

#23 Příspěvek od vlastak23 »

takze mam jiny pocitac a nejede to.
je to u poskytovatele.
uz jsem s nim mluvil,ale te servisak je asi amater nebo co,,,za prve svadel vinu stale na me,,ze to musi byt u me a az jsem mu dal padne dukazy a hlavne jsem zjistil,ze i sousedce to nejede,tak ze to je teda u neho,,ale vubec si s tim nevi rady.
porad pry neco zkousi a nejede to,,pry velka zahada,,,tak nevim,,,podle me jsou to DNS servry a nebp ping,,nebot jsem meril a je ping nekdy kolem az 200a vys,,strasne lita,,ikdyz ted jak do toho drbe,,tak se to snizilo.
diky za pomoc a musim to resit s nim.

Márty84
VIP
VIP

#24 Příspěvek od Márty84 »

Tak to je mi lito, ze je to pro nej takovy problem a nevi si rady.
Na druhou stranu jsem rad, ze jsem nic neprehledl a problem je mimo pocitac. Snad na to brzy prijde.
Nemate zac! :-)
Drzim palce a tema necham otevrene, dejte treba vedet, jak se to vyresilo :thumbsup:
Zatim se mejte :bye:

17.7. :lock:

Zamčeno