Ovladač nepomohl, vyfoukání taky ne. Externí klavesku doma nemám, ale seženu a vyzkouším.
Jinak diky za pomoc s potvurkama.
Ps. Ale ais bude klavesnice rozbitá co?

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
prentivka
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: prentivka
Tak externí klavesnice funguje.
Mám acer aspire 5542g. Koukal jsem a nova klavesnice stoji okolo 1000 kč. Takže asi se nevyplatí ji měnit nebo jakej je Tvůj názor?
Mám acer aspire 5542g. Koukal jsem a nova klavesnice stoji okolo 1000 kč. Takže asi se nevyplatí ji měnit nebo jakej je Tvůj názor?
To tedy znamená, že je problém opravdu s tou vestavěnou.skalda88 píše:Tak externí klavesnice funguje.
No to záleží na tom jak moc noťas přenášíš a zda se chceš s externí tahat, jinak ceny nejsou tak strašné, mrkni SEMskalda88 píše:Mám acer aspire 5542g. Koukal jsem a nova klavesnice stoji okolo 1000 kč. Takže asi se nevyplatí ji měnit nebo jakej je Tvůj názor?
Ok. Diky za vše. Nní to můj notas takže rozhodnutí nezalezi jen na me.
Diky a muzete
Diky a muzete