Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

nefunkční spouštěcí soubor

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Roli
VIP
VIP

Re: nefunkční spouštěcí soubor

#16 Příspěvek od Roli »

Sagitt62 píše:Ahoj Roli.
Původně instalovaný simulátor samozřejmě opět spustit nelze , ale to jsi mě varoval předem. Uvítal bych radu,zda vše,co se týká simulátoru /zálohy,patche,cracky na běh bez disku,přepínače mezi jednotlivými verzemi atd./ brutálně odinstalovat a začít "na zelené louce"?
To jsem jako neviděl, že na origo hru cpeš crack :evil:
Každá hra má samozřejmě někde v PC složku SAVE která se nechá zálohovat a pak vrátit na původní místo.
Osobně bych začal načisto, tím pádem přijdeš o patche a zbytek nastavení, ale hra zase pojede.
Sagitt62 píše:A další dotaz: byla teda v systému nějaká breberka? Dík za odpověď.
Ano něco málo otravného tam bylo.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Sagitt62
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od Sagitt62 »

Ano,origo zakoupené to fakt je,čestný skautský! :) Mám dokonce ještě i fakturu,heč! :) A ten crack slouží/-l/ ke spouštění hry bez vložení disku. Bylo to na radu z fora virtuálních pilotů. Pokud si dobře pamatuju,tak kvůli hraní simu online na HyperLobby. Když se to spouštělo s diskem trvalo to cca 3-5 min. a server to vyhodnotil jako neaktivitu při přihlášení a vykopnul tě... :x Krom toho to obsahovalo přepínač mezi jednotlivými verzemi. Co se týče patchů,to přesně nevím. Instaloval jsem to podle rad na foru a byl to pláč a skřípění zubů. Ale předpokládám,že šlo o ofiko stažené patche. Zaseknul jsem se u asi 5.řady „záplat“ /ver. 4.11.m/. Tu už jsem zkrátka korektně nedokázal instalovat.Tudíž skončilo i online létání. Ale snad není nelegální si originál a mechaniku chránit ? :?: Hru zálohovanou mám/na „D“ disku i v kompl.záloze PC – taky na „D“. V obou je ten spoušťák nefunkční. Proč netuším…
Znovuinstalovaná hra/pův.předpotopní verze 4.08/ s diskem jede – i když se někdy seká. Ale to bude asi taky tím,že nebyla vyvíjená pro win7,jakož i nastavením.
Snažím se nepirátit,fakt. Jednak to nemám zapotřebí a druhak myslím,že lamám mého typu to přináší víc škody,než užitku... :D
Tolik k simu. Co se breberek týče je tedy vše O.K. Takže moc díky za pomoc !
Post Scriptum: Tu fakturu ti klidně okopčím,ať nemáš pocit,že pomáháš kapitánu Flintovi! :D
Sagitt62

Roli
VIP
VIP

#18 Příspěvek od Roli »

Sagitt62 píše:Ano,origo zakoupené to fakt je,čestný skautský! :) Mám dokonce ještě i fakturu,heč! :)
Post Scriptum: Tu fakturu ti klidně okopčím,ať nemáš pocit,že pomáháš kapitánu Flintovi! :D
Ne ne nešlo o to že bych Ti nevěřil jen mi přišlo divné si z legální hry udělat nelegální, protože to "No CD" crack vlastně udělá.
Sagitt62 píše:Co se týče patchů,to přesně nevím. Instaloval jsem to podle rad na foru a byl to pláč a skřípění zubů. Ale předpokládám,že šlo o ofiko stažené patche
No co si tak pamatuji tak origo patche se instalovali celkem v pohodě, ale kdo ví třeba se to změnilo.
Sagitt62 píše:Hru zálohovanou mám/na „D“ disku i v kompl.záloze PC – taky na „D“. V obou je ten spoušťák nefunkční. Proč netuším…
Buď jej poškodil vir což se mi moc nezdá, že by se trefoval do konkrétní hry nebo to rozhodil některý patch či co sis to tam pracně narval.
Sagitt62 píše:Znovuinstalovaná hra/pův.předpotopní verze 4.08/ s diskem jede – i když se někdy seká. Ale to bude asi taky tím,že nebyla vyvíjená pro win7,jakož i nastavením.
Měla by jít v pohodě spustit se zpětnou kompatibilitou s Win XP.
Sagitt62 píše:Co se breberek týče je tedy vše O.K.
Ano vše čisté.
Sagitt62 píše:Takže moc díky za pomoc !
Sagitt62
Není zač, ale ještě nezamykám kdybys potřeboval něco doladit.

Sagitt62
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od Sagitt62 »

Ahoj Roli
omlouvám se za neaktivitu,byl jsem na služebce.
Co se týče simulátoru:Sepíšu poníženou supliku na forum virtuálních pilotů s žádostí o radu ohledně kompletní přeinstalace a opatchování od zákl. verze na tu poslední. Zálohy opatchovaných verzí jsou zkrátka nefunkční.Proč- to netuší asi ani Vilík Gatesů,checht!
Obávám se ale,že původní nadšenci /a problematiky znalí "ajťáci"/ zmizeli či jedou v jiných simech. Sturmovik je přece jen už postaršího data... A z mladých vlčáků těžko kdo bude mít chuť vysvětlovat lamě polopatě jak na to krok za krokem. A ani se nedivím... Jak praví klasik Hogo Fogo: "Fraška života pádí kupředu jak splašená herka a diváky pranic nezajímá zápletka prvního dějství!" :D
Nicméně jestli nějaké rady dostanu,poprosil bych Tě příp. o jejich vysvětlení příp. postup při instalaci dle nich.
Ale to asi spíš v soukromé poště,jestli budeš ochotný. Sem na forum to nejspíš nepatří. Každopádně dík za pomoc.
Toto tema,myslím,můžeš zamknout a považovat za vyřešené.

Zdraví S62

Roli
VIP
VIP

#20 Příspěvek od Roli »

Sagitt62 píše:Ahoj Roli
omlouvám se za neaktivitu,byl jsem na služebce.
Ahoj, v pohodě času dost.
Sagitt62 píše:Co se týče simulátoru:Sepíšu poníženou supliku na forum virtuálních pilotů s žádostí o radu ohledně kompletní přeinstalace a opatchování od zákl. verze na tu poslední.
Na tom nebude nic složitého, jen budeš muset dodržet posloupnost, Instaluj: IL-2 1946 (u Win 7 Nikoliv ! do Program Files, ale na Místní disk C:) >> patch: 4.08 >> 4.09 >> 4.10, ..........
Po každé instalaci patche zkus zda to jede a asi bych před tím zálohoval i celý adresář s hrou.
Sagitt62 píše:Nicméně jestli nějaké rady dostanu,poprosil bych Tě příp. o jejich vysvětlení příp. postup při instalaci dle nich.
Ale to asi spíš v soukromé poště,jestli budeš ochotný. Sem na forum to nejspíš nepatří.
To bych spíše řešil na fórech zabívajících se touto hrou kteří možné problémy okolo ní znají a ví co s tím.
Sagitt62 píše:Každopádně dík za pomoc.
Toto tema,myslím,můžeš zamknout a považovat za vyřešené.

Zdraví S62
Není vůbec zač a :closed:

Zamčeno