Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

BSOD - pomalý PC

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: BSOD - pomalý PC

#16 Příspěvek od Rudy »

Test jednotlivých modulů se dělá až tehdy, je-li třeba zjistit, který z modulů je vadný. Teď doporučuji ponechat v tomto stavu pár dnů a pokud systém nepadne, je jasné, že problém byl v RAMkách.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Lorax
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od Lorax »

Stále nemám žádný problém s modrou smrtí ani ničím podobným, pc šlape jako dřív. Kromě malý chybičky, sice jsem na to zvyklý, ale chtěl bych se zeptat jestli s tím nejde něco udělat. Pokaždé když chci zapnout PC, tak se nikdy nezapne (ani bios)na poprvé, vidím pouze černou obrazovku ikdyž HW běží. Spustím ho až na podruhé, někdy se stává že musím "na tvrdo" vypínat a následně zapínat PC 5x občas i víckrát než-li se vůbec spustí. Tento problém mám již dlouhou dobu

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

Problém může být i dost zapeklitý. Znamená to, že bios neinicializuje hardware. Může to být způsobeno nějakou hw chybičkou, nebo samotným biosem.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Lorax
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od Lorax »

Tak dnes jsem měl znovu Blue screen, bez zátěže PC, můžete se mi podívat na minidump prosím?
091714-18876-01.rar
(31.98 KiB) Staženo 119 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Rudy »

Systém položila gr. karta. Zkuste přeinstalovat její ovladač.

Varování:

Odpovědět