Takže to "nelze načíst ovladač detekce" znamená že jsem definitivně finišoval a nic s tím my neuděláme?
Ještě bych se chtěl zeptát, v případně že se rozhodnu pro opravu, jak mám popsat závadu?

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Modrá smrt při startu Win 7, oprava nefunguje
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
-
- Návštěvník
Re: Modrá smrt při startu Win 7, oprava nefunguje
Naposledy upravil(a) dbiswaytogo dne 20 črc 2014 19:47, celkem upraveno 1 x.
Teď koukám, že ten grafický adaptér je integrován v CPU (tedy APU). Pokud je vadný, nebude to tak drahé.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
-
- Návštěvník
Spustil jsem znovu instalaci, ale ne v nouzovém režimu nýbrž normálně, k memu údivu se rozjela, dám vědět jak jsem dopadl...
Já netuším, co tomu předcházelo. Pokud chceš jistotu, že se nejedná o sw vadu, obnov to do továrního stavu.dbiswaytogo píše:Takže to "nelze načíst ovladač detekce" znamená že jsem definitivně finišoval a nic s tím my neuděláme?
Ještě bych se chtěl zeptát, v případně že se rozhodnu pro opravu, jak mám popsat závadu?
Pokud závada přetrvá, pak to může být vada APU (CPU+VGA) AMD A6-3400M, který tvůj počítač skrývá.
-
- Návštěvník
Tak ani jedno nezabralo, v obou případech mi to hodilo BSOD.
Obrázek (ale nejspíš furt to samý..)
https://www.dropbox.com/s/t3sapax9gdtfd ... 0%2040.jpg
Takže co by jste mi teda v tomto případě doporučoval, servis?
A ještě naposledy než se odepíšu, jak se dělá konkrétně reset do továrního nastaveni?
Případně jde nějak přeinstalovat systém když nemam CD ale mám klíč od svých W7 (nalepen na notebooku zespoda)
Obrázek (ale nejspíš furt to samý..)
https://www.dropbox.com/s/t3sapax9gdtfd ... 0%2040.jpg
Takže co by jste mi teda v tomto případě doporučoval, servis?
A ještě naposledy než se odepíšu, jak se dělá konkrétně reset do továrního nastaveni?
Případně jde nějak přeinstalovat systém když nemam CD ale mám klíč od svých W7 (nalepen na notebooku zespoda)
Dej to do servisu, bude vadný grafický adaptér (tedy výměna APU AMD A6-3400M).