Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Kolisani rychlosti internetu

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Torgus
Návštěvník
Návštěvník

Re: Kolisani rychlosti internetu

#16 Příspěvek od Torgus »

zmena mysleno ten net nebo ty okna okna zatim nevyskakuji:-) a net nevim :-)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Rudy »

Alespoň něco. :) Ten internet prověřte a pak se ozvěte. Chvíli to tu nechám otevřené.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Torgus
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od Torgus »

Jj diky :-) a jen pro moje info co ten program vlastne udelal? A z netem se urcite ozvu provider mi napsal

Dobry den,
vcera vecer jsem se dival jestli je AP na kterem jste pripojen pretizeno
a nebylo, tok nebyl ani z poloviny co AP zvladne. Dnes jsem to opet
resil s p. Lebisem a dohdli jsme se, ze vymenime
asi u 5 lidi stara zarizeni, ktera by mohla brzdit pruchodnost AP. Jak
to bude tak dam vedet a provedeme dalsi test.
S pozdravem

Petr Kopal, technik ign.cz

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Rudy »

OK. Kolísání rychlosti obvykle bývá způsobeno problémy na síti.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Torgus
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od Torgus »

Tak prider zkusil vymenit switch u nas ve vesnici a zkusime . Ale vcera jsem zjistil zajimavou vec ze mam mit download na svoji lince 1,5mb/s mam pripojeni 10mega ale stahoval jsem hru pres launcher a kolisalo mi stahovani od ,5mb/s az na 5mb/s a 10giga velkou hru jsem stahl za cca nejaky dve hodky myslim to bylo :-D provider cumi jak je to mozny :-D

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Rudy »

OK. Na síti je opravdu všechno možné. :) Zkuste a dejte vědět.

Varování:

Odpovědět