Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o kontrolu

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
kcharl
Návštěvník
Návštěvník

Re: Prosím o kontrolu

#16 Příspěvek od kcharl »

Díky za pomoc, zatím to jede. Kdyby něco, zkusím HW koutek. :) Ještě mě tedy trápí ten modul DCOM, těch chyb v Event vieweru je nějak moc a nejsou to jen DCOM (ESENT, App Error, TCPIP...), ale to už budu hledat sám. Nebo se mohu osmělit a poprosit Vás, jestli byste mě někam nenasměrovala? :oops: Jen prosím ne na podporu MS (KB), tam jsem snad nikdy nic nenašel kromě přesné syntaxe konzolových příkazů jako sfc atd. Ale to už jsme trochu jinde, takže tady asi možno locknout. Ještě jednou díky za Váš čas a ochotu.

Odpovědět