Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
skype vir - dJn3o
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: skype vir - dJn3o
Ok momentalně jsem ve hre, takze posledni instrukce dokoncim pozdeji, pak napíšu výsledek.
Ou Kej 

Takze, SuperAntiSpyware mi našel nějakých 300 adwaru a všeho možnýho či co tam bylo (popravdě jsem čuměl).
Projel to zbývajícíma co bylo napsáno, Ccleaner smazal nějakých 160MB nepotřebných souborů a zdá se mi že PC se o něco zrychlil.
Tudíž je to vše? Pokud ano, vřele děkuji za pomoc.
Projel to zbývajícíma co bylo napsáno, Ccleaner smazal nějakých 160MB nepotřebných souborů a zdá se mi že PC se o něco zrychlil.
Tudíž je to vše? Pokud ano, vřele děkuji za pomoc.
Pokud PC slape jak ma, tak je to vse 

Ano šlape, děkuji.