Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
kuntakinte píše:Tak to už jsem taky zkusil Ale za cca půl roku bez odpovědi, očividně je jim to uprdele že nějakému východoevropanovi nefunguje prohlížeč
Divné, zvláště u Mozilly Tam mi většinou odpověděli a snažili se pomoci. Ve Vašem systému musí být něco nestandardního, když "blbnou" 2 prohlížeče (možná i další, které nepoužíváte). Ale to bych tu střílel na prázdno je mi líto, že Vám nedokážu lépe pomoci. Problémy jsou nahodilé, nemám se čeho chytit.
Ne ne, myslel jsem že jsem to zkoušel u G.Chromu, který nejde trvale ani po přeinstalování, u Mozilly jsem to nezkoušel pro to samé proč mi nedokážete pomoct ani vy, jde o náhodný jev který se prostě zjeví a pak zmizí. Těžko vlastně pozorovat jestli něco pomáhá nebo to zase jenom delší chvíli funguje Každopádně děkuju za ochotu