Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
já jsem dal bod obnovení před combofixem a výkon se vrátil zpátky ten program se mi s notebookem nekamarádí nejspíš. Nebo ta vaše rada se týkalo to problému s fyzickou pamětí? Pořád to stoupá, ted už mi to běží na 2,4 GB RAM
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
dwm.exe a chrome.. ale i když prohlížeč zavřu a i vše ostatní, pořád 2,5 GB RAM. Mám uplně stejný problém jako ten v tom odkazu, jak jsem 2 příspěvky zpátky posílal
http://pc.poradna.net/q/view/715128-vys ... cke-pameti - uplně přesně stejné všechno. Akorát ten potřebný výkon mi pořád stoupá, ted už si to bere 2,7 GB. Přeinstalovat windows by tomu pomohlo? Nebo je to zbytečně moc?
Chvíli všechno funguje, pak se to třeba začne sekat tak, že se všechno načítá 20x pomaleji. Kdyby ten notebook aspon nebyl tak drahy Zkouším to u jedné hry, tam v podstatě co každé jiné zapnutí, to mi vyskočí okno, že se mi od posledního spuštění změnil výkon sestavy. Ať už k dobrému nebo že to tak tak funguje. Pamět RAM pořád šrotuje. Napadá mě jedině přeinstalovat windows z toho základního balíčku, co je předinstalovany v notebooku a poté zakázat veškeré aktualizace počítače, nebo já už nevím