Můžete prosím napsat jaká hláška přesně Vám vyskakuje?
nejspíš máte nějakou špatnou instalaci
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Tak nejdříve doinstalujte sp a pak napište, co počítač.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
mal som explorer 6 a dal som 8 tusim to je yas v pohode iba jedna vec mi nefunguje
pri studeno starte my stale pyta z ktoreho miesta ma bootovat....ako kebzy si nepamatal bios nastavenie a to som mu dal aj novu baterku.....
Změnit prioritu bootování v Biosu? Třeba to špatně ukládáte
teraz ma napada ze i ked mam pripojene dva HDD bios mi vidi iba jeden,resp v ponuke odkial bootovat ponuka iba jeden a mozno je to ten kde nie je windows,,,,,alebo bios standartne ponuka len ten HDD kde zisti ze je pritomny OS a preto ignoruje dalsie?
to neviem,,,,,vzdy vsak zadam prioritu na tento hdd a aj tak sa pri studenom starte nerozhodne z neho startovat OS
inac je to stara sunka ten PC,nejde ani onboard zvukova karta,takze je to zrele na pad z balkona...mam to len ako zalozny stroj pre kazdy pripad....aby bolo jasne
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.