MiliNess píše:Zkus nainstalovat jinou verzi grafického ovladače, jak jsem ti psal (třeba i starší) BSOD je vždy záležitostí jádra operačního systému a nějaký videokodek to nemůže ovlivnit.
Ve tvém případě dochází k vytuhnutí v grafickém ovladači, takže buď grafický ovladač nebo grafický adaptér. Vysoká teplota severního můstku to také může ovlivnit.
Omlouvám za vztup.
Jsem si vědom a vím:
- mám zakázáno radit
- tu v tomto tématu radí lidé co ví co dělají
- to co napíšu už jsem tu jednou psal a bylo mi to smazáno
- nemá se tu tipovat
Přece jen mi to nedá. Jen doplním, že jsem se pokoušel kontaktovat zakladatele vlákna dvěma SZ, ani jednu nečetl. Takže to napíšu znovu:
K-Lite nově od verze 8.6.0 obsahuje rozšíření systému na dělání miniatur (z videa) Icaros (*.dll). Icaros je taky součástí balíku Shark007. Jen doplním, že autorovi dotazu to začalo dělat po nainstalování aktualizace K-lite a pak též s balíkem Shark007 (ten je vidět v logu v RSITu) a padá mu to právě při vytváření (nebo zobrazování?) těch miniatur, tedy právě při té operaci co má na starosti Icaros.
Dll knihovny Icaros využívají hardwarovou akceleraci grafické karty, takže by to odpovídalo i tomu BSOD.
Píšu to tu, aby se nejdřív prověřila tato možnost, než se začnou prověřovat možnosti jiné, nepravděpobné mi tato možnost nepřijde.
Pokud to nebude Icarosem, tak se omlouvám.
Snad mi to tu znovu nesmáznete