Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problém s načítáním Win 7
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Re: Problém s načítáním Win 7
Obnova z 10.2.2012. Furt nic 

- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:

- Zde napíšeme CHKDSK /F /R a potvrdíme ENTER
Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo 
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! 
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeni
Neváhejte a podpořte forum ZDE.
Pravidla fora: č.1 a č.2

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

To už jsem taky zkoušel.
Tak ještě jednou, zaseklo se na:
Kontrola systému souboru na C:
Systém souboru je typu NTFS.
Svazek neobsahuje chyby.
co dál s tim?

Kontrola systému souboru na C:
Systém souboru je typu NTFS.
Svazek neobsahuje chyby.
co dál s tim?
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Stáhněte si Recovery Disk
Vypalte si ho jako obraz disku, windows 7 to umí sám, když ho jen vyextrahujete a spustíte, tak by se měl vypálit
V biosu si nastavte bootování cd, vložte cd do mechaniky a měla by se vám cd spustit po startu pc a pomocí něho zkuste opravdu nebo obnovit systém na datum, kdy fungoval správně..
Vypalte si ho jako obraz disku, windows 7 to umí sám, když ho jen vyextrahujete a spustíte, tak by se měl vypálit

V biosu si nastavte bootování cd, vložte cd do mechaniky a měla by se vám cd spustit po startu pc a pomocí něho zkuste opravdu nebo obnovit systém na datum, kdy fungoval správně..
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

Po výběru operačního systému se to hodí rovnou do opravy spouštění. Pro obnovení to chce jedině zálohu. Furt nejde spustit. 

- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Máte instalační cd Windows 7? Udělejte opravu dle návodu:
http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=46&t=106339
http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=46&t=106339
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

To už jsem taky zkoušel...
Nakonec jsem to přenainstaloval, už jsem na to neměl nervy
Možná to byl problém s grafikou - ovladači. Vždy když jsem je instaloval na nový win, tak to nechtělo zase naběhnout. Pomohla až aktualizace Win, kde se sami naštěstí nainstalovali.
Jinak děkuju za váš čas a všechny rady.

Nakonec jsem to přenainstaloval, už jsem na to neměl nervy

Jinak děkuju za váš čas a všechny rady.

- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Taky řešení
Rád jsem pomohl a věnoval vám čas.. zase někdy naviděnou 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

Zdravim
Snad nebude velmi vadit ked sa napojim uz zapocate vlakno.
Moj mozno pseudoproblem spociva v tom ze som preinstaloval win7 z recovery DVD/v pocte 4/ na SONY VAIO. od odnesneho obeda ked som dal pc vypnut, pretoze samotny avast to pozadoval a zaroven mi svietil vykricnik ze sa budu instalovat sucasti, stale instaluje..... po obede ked som s rodinou odchadzal von, instaloval 1 z 133 celkoveho poctu aktualizacii, o 17tej poobede instaloval este len 17tu zo 133, teraz ked to pisem je 2030 a stale visi na 17tej aktualizacii. Je to standartny postup? tymto tempom to vyzera ze sa to dokonci niekedy ku dnu deti.
dakujem vopred
Snad nebude velmi vadit ked sa napojim uz zapocate vlakno.
Moj mozno pseudoproblem spociva v tom ze som preinstaloval win7 z recovery DVD/v pocte 4/ na SONY VAIO. od odnesneho obeda ked som dal pc vypnut, pretoze samotny avast to pozadoval a zaroven mi svietil vykricnik ze sa budu instalovat sucasti, stale instaluje..... po obede ked som s rodinou odchadzal von, instaloval 1 z 133 celkoveho poctu aktualizacii, o 17tej poobede instaloval este len 17tu zo 133, teraz ked to pisem je 2030 a stale visi na 17tej aktualizacii. Je to standartny postup? tymto tempom to vyzera ze sa to dokonci niekedy ku dnu deti.
dakujem vopred
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den přeji 
příště zakládejte vlastní vlákno..
Stále se systém aktualizuje? někdy trvá instalace aktualizací poměrně dlouho, ale je možnost, že se proces aktualizace sekne. V takovém případě je nutný restart pc, ikdyž to není nejlepší způsob

příště zakládejte vlastní vlákno..
Stále se systém aktualizuje? někdy trvá instalace aktualizací poměrně dlouho, ale je možnost, že se proces aktualizace sekne. V takovém případě je nutný restart pc, ikdyž to není nejlepší způsob

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji: