Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Preventívka+problém

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Preventívka+problém

#16 Příspěvek od Rudy »

Tzn., že PC je čistý. Pokud práva nastavíte, uložíte a ta se samovolně nezmění, budete to tak muset učinit všude. proč byla změněna, těžko říci, ale nyní není žádný důvod, proč by se měla sama od sebe měnit.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

eXtenZ1
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od eXtenZ1 »

Ešte mám jeden dotaz, teda skôr problém. Včera som zistil, že pri každom spustení nb znova, mi vyskočí hláška: Systém Windows nemuže najít položku 7286846.exe. Ujistite sa, zda je nazev zadan spravne, a akci opakujte.

Určite to má spoločné s AVPTool, zle mi to odinštalovalo ?

Ďakujem

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

Ano, je to od AVP. Zkuste editnout registry: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=2791 a smažte podle toho návodu všechny zbytky po něm.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět