Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problem s internetem
Moderátor: Moderátoři
-
- Vzorný návštěvník
Re: Problem s internetem
Odinstaluj (pokud nepoužíváš):
google toolbar for internet explorer
Zkus odebrat - toshiba software modem, jestli se problém nevyřeší.
google toolbar for internet explorer
Zkus odebrat - toshiba software modem, jestli se problém nevyřeší.
ten toshiba modem nejde odinstalovat nebo jde ale hned se nainstaluje
takze tim to asi nebude nebo kdyz bude tak se stejne ho jen tak nezbavim

-
- Vzorný návštěvník
Tak v tom případě tě zkusím přesměrovat sem:
http://www.viry.cz/forum/viewforum.php?f=13
Tady prozatím necháme téma otevřené a až skončíš s tím logem z rsitu, tak pokud neúspěšně tak tady budeme pokračovat
Zatím se měj a nezoufej určitě se přijde na to čím to bude
http://www.viry.cz/forum/viewforum.php?f=13
Tady prozatím necháme téma otevřené a až skončíš s tím logem z rsitu, tak pokud neúspěšně tak tady budeme pokračovat

Zatím se měj a nezoufej určitě se přijde na to čím to bude

cauky .) mame jiny problem to jsem si bouzel neoveril za to se omlouvam ale.....problem je takovy ze ....i kdyz jedeme na stejny modem akorad ze kdyz jsme mely predesli internet tak nam zustal doma modem a mame 3 patrovy barak takze aby se nemuselo vsecko predelavat tak jsme jen koupily jeden kabel a propojily jsme jeden modem s druhym modemem....a ja jsem se pripojil na ten novy a voni vlastne porad na ten stary ale jedeme na stejny internet ......a kdyz se pripojim but k brachovy nebo tatovy na jejich kabel tak mi to ukaze normu tech 6,00 Mbps jak ma jet ale kdyz se pripojim u sebe tak zase tech 1,00 Mbps ale kdyz se oni pripoji u me na stejny kabel tak jim to jde normalne ....to je divny ne? takze muj notas odmita asi tenhle modem nebo ja nevim....ja vim ze by bylo nejjednodusi si koupit kabel a pripojit se na tem modem co jsou oni ale me zajima proc tak to je ......nenapada te neco ?
i kdyz sem odpojil vsecky kabely tak se to stejne nezpravilo
-
- Vzorný návštěvník
Ahoj problém asi nepůjde jen tak lehce vysvětlit, ale bude asi v síťové kartě, která nedokáže plně spolupracovat s tím novějším modemem.
Každopádně každá odbočka, nebo připojení dalšího modemu znamená malou ztrátu signálu (nepratrnou).
Bohužel takhle na dálku už nevím co bych poradil musel bych se na ten problém podívat přímo osobně
Ještě mě napadá další postup, který můžeš zkusit
Přehodit ten novější modem za starší a na tom novějším, kterej bude na prvním místě vyzkoušet internet, pokud bude stále fungovat prachbídně (kolísání rychlosti, atd...), tak asi opravdu nebude tvůj notebook s tím modemem kompatibilní
Nakonec si budeš muset asi pořídit dlouhý kabel a upíchnout se do toho původního modemu
Vyzkoušej a napiš
Každopádně každá odbočka, nebo připojení dalšího modemu znamená malou ztrátu signálu (nepratrnou).
Bohužel takhle na dálku už nevím co bych poradil musel bych se na ten problém podívat přímo osobně

Ještě mě napadá další postup, který můžeš zkusit

Přehodit ten novější modem za starší a na tom novějším, kterej bude na prvním místě vyzkoušet internet, pokud bude stále fungovat prachbídně (kolísání rychlosti, atd...), tak asi opravdu nebude tvůj notebook s tím modemem kompatibilní

Nakonec si budeš muset asi pořídit dlouhý kabel a upíchnout se do toho původního modemu

Vyzkoušej a napiš

cauky hele nez zacnu neco psat tak se ti za prve omluvit a za druhe moc dekuji za to ze jsi byl tak ochotny a uz vim ze kdyz bude s necim problem tak mam jit sem protoze tu je bleskova odpoved....a dopadlo to tak ze jsem si musel stejne koupit kabel a protahnout ho az keme protoze tamtem modem byl na antenu a tenhle novej je na telefon
ale este jednou diky a fakt jsi super cauky

-
- Vzorný návštěvník
Rád jsem ti pomohl
Nemáš vůbec za co

Nemáš vůbec za co