Procesor není vše, pokud je dobrá grafika není problém.wegel píše:procesor je taky slabí..(na ty požadavky)
Já osobně jedu na stařičkém Prescottu s dvěma Atinama v Cross Fire a nemám,
respektive dnes už moje děti, problém cokoliv spustit.
Moderátor: Moderátoři
Procesor není vše, pokud je dobrá grafika není problém.wegel píše:procesor je taky slabí..(na ty požadavky)
ale otázka je, jak by to jelo, abych pak nemusel osekávat moc grafiky a detailůRoli píše:Procesor není vše, pokud je dobrá grafika není problém.wegel píše:procesor je taky slabí..(na ty požadavky)
Já osobně jedu na stařičkém Prescottu s dvěma Atinama v Cross Fire a nemám,
respektive dnes už moje děti, problém cokoliv spustit.
wegel píše:ale otázka je, jak by to jelo, abych pak nemusel osekávat moc grafiky a detailů
reset1 píše:Omlovám se už jsem si to zjistil z obrázků na internetu.
Vaše deska má 1 IDE a 2 sata přípojky, což znamená že buď disk nebo mechanika je připojena přes ide.
Stáhněte tento program:
http://www.sosej.cz/Everest-Ultimate-Ed ... treme.html
Po nainstalování a spuštění dáte nahoře v menu Zpráva >> Rychlá zpráva - přehled >> Prostý text.
Poté dáte uložit do souboru.
A tento soubor někam nahrajte.
Například na uložto, nebo leteckou poštu.
Vložte sem link.
ani po druhé , to nenačetlo, při tom jsem dal uložit (krok 2/2).... neznáte ještě jiný stránky na který bych to mohl uploadnout?reset1 píše:Dobrý den můžete ten soubor nahrát ještě jednou prosím?
Asi se špatně nahrál nejde stáhnout.
dobře, tohle bude nezbytné a uvidi se jak se to vyplatí...hlavně když do toho pujdu aby bylo jistota, že se to chytí s hdd protože téměř 300gb mam zabráno nejruznějšíma věcma který bych nerad dával do kupy znovareset1 píše:Ano už se to povedlo.
Takže jsem zjistil, že to IDE máte volné, takže Vám navrhnu desku bez IDE řadiče, jelikož disk i mechanika jsou přes konektory SATA.
Navrhnu Vám tedy tyto komponenty:
základní desku + procesor
grafickou kartu
zdroj
paměti
ne to není ona, moment zkusim najit odkaz na správný model, nebo je? ale jakto že na tom dalším pc ve správci zařízení tam má integrovanou graf. kartu geforce 7025/nforce630areset1 píše:Tady máte odkaz na alzu:
http://www.alza.cz/msi-gf615m-p33-d129246.htm#popis
Deska podle popisu podporuje až 8GB, takže nevím co to na té stránce píšou.
Já osobně bych tuhle desku nebral, protože nemá podporu pro nové procesory s jádrem AM3+ a za další má slabý čipset.
Ale je to na Vás, takhle když si koupíte tuto desku tak už nebudeto moci dokoupit např. za rok-dva do ní procesor.
PS: Pracuji na té sestavě![]()