Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o kontrolu LOGu,

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
pool84
Návštěvník
Návštěvník

Re: Prosím o kontrolu LOGu,

#16 Příspěvek od pool84 »

Ještě jednou dobrý den.

Myslím že jsem na to kápl.

V regedit jsem si našel položku:HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} A v ním mi chyběly upperfilters,takže jsem smazal i lowerfilters a restartoval PC.V počítači mám jak vyměnitelné disky tak DVD\Virtual rom.

Je k tomu nějaké vysvětlení proč mi toto PC udělalo?Pravidelně používám Ccleaner tak nevím proč bych měl mit chybu v registru takového rázu.

Velmi děkuji za pomoc,určitě vás podpořím. :)

vyosek
VIP
VIP

Re: Prosím o kontrolu LOGu,

#17 Příspěvek od vyosek »

CCleaner neopravuje chybne zapisy v registrech, jen cisti registry od zbytecnych klicu\hodnot...Vas postup jsem nekde videl, byl jste zrejme rychlejsi nez kolega :)
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět