Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Pocitac nenabehne - Think point alert

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Sejkmajker
Návštěvník
Návštěvník

Re: Pocitac nenabehne - Think point alert

#16 Příspěvek od Sejkmajker »

To je prave to o cem tady pisi, ze se do te nabidky, kde muzu stisknout to 'R', nemuzu porad dostat.Pri nacitani se me to vzdy zasekne.Nevim jake fotky museji byt typu, abych je mohl vlozit do fora, tak sem napisu,to co mi to tam pise.:(

A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer.

If this is the first time you've seen this stop error screen
,restart your computer.If this screen appears again,follow these steps:

Check for viruses on your computer.Remove any newly installed hard drives or hard drive controllers.Check your hard drive to make sure it is properly configured ad terminated.
Run CHKDSK /F to check for hard drive corruption, and then restart your computer.

Technical information:

*** STOP: 0x0000007B (0xF7A56524,9XC0000034,0X00000000,0X00000000)

..tak zkusim to projet tim CHKDSK testem a pak jsem premyslel o defragmentaci, ale mam trochu strach, protoze vcera mi to hodilo
pri testu disku z BIOSu nejakou chybu, tak aby tu defragmentaci te disk vubec rozchodil....

Jinak opet dekuji za tvuj cas.....

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Pocitac nenabehne - Think point alert

#17 Příspěvek od Rudy »

Zkontrolujte stav disku checkdiskem s opravou chyb. Doporučuji před akcí provést zálohu důležitých dat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět