Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o kontrolu (notebook zamrza a je spomaleny)

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
r4v
Návštěvník
Návštěvník

Re: Prosím o kontrolu (notebook zamrza a je spomaleny)

#16 Příspěvek od r4v »

Já vím,není to vaše chyba... tohle není první ovladač který se mi takhle začal hlásit první ovladač začal už asi před 3 týdny a jednalo se o Kernel Acoustic Canceler nebo tak nějak... a pár dní na to ještě jeden ovladač. mě samotnému je to taky záhadou. Bohužel některé ovladače se díky zrušení Win XP na trhu nedají nějakou dobu už sehnat nechápu jednání Microsoftu proč stáhl staré ovladače i z officiálních stránek,ale Microsoft Kernel Acoustic canceler jsem tam již nenašel. Ale s tím se nedá nic dělat .

vyosek
VIP
VIP

Re: Prosím o kontrolu (notebook zamrza a je spomaleny)

#17 Příspěvek od vyosek »

Bohuzel microsoft chce propagovat jen nove OS. Kazdopadne pokud byste reinstaloval system, tak bych asi uz vazne premyslel o W7...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět